perjantai 29. tammikuuta 2010

Aarteita ja tärkeitä yksityiskohtia

Taas yritin tuolla aataminaikuisella kameralla räpsiä siedettäviä kuvia... Itse en ole kirppareille päässyt moneen viikkoon, mutta onneksi muut sitten hoitavat senkin minun puolesta=)


Rakas äiti toi kirpparilta muutaman ihanan emalikipon ja pärekorin, ja kangaskaupasta nauhaa.

Samanlaisen vanhan korin sain aikaisemmin ihanalta ystävältä, joka raaskii aarteitaan minulle antaa=) korista on tullut pikku-pha´n lempinukkumapaikka. On vissiin niin turvallinen paikka käpertyä kerälle.
Veetiä vissiin rupes vähän ujostuttamaan, tiesi taas pääsevänsä nettiin. Ajatteli varmaan että kun laittaa silmät kiinni niin menee se pois sen kameran kanssa heilumasta... Vai iskeekö se epeli silmää...

Kävin tänään ajatuksena piristää itseäni ostamassa kukkia ruokapöydälle
Hyvin toimivat, piristyin heti.

Ja sitten niihin aarteisiin ja yksityiskohtiin

Kirnu, joka oikeastaan taitaa olla ensimmäinen vanha "isompi" tavara jonka olen ostanut. Tämä vanhojen tavaroiden palvonta on vielä aika tuoretta, siksi tuntuu että mulla on vielä liian vähän näitä aarteita. Mutta pikkuhiljaa...

Vanha matkalaukku on todellinen aarre jo senkin takia että se on ukin vanha. Aivan ihana. Toimii tällä hetkellä koirien vaatteiden ja tavaroiden säilytyspaikkana eteisessä.

Tuossa ylläolevassa kuvassa nyt ei varsinaisesti vanhaa ole muu kuin tuossa kuvun alla olevat keksit, mutta yksityiskohta josta tykkään on tuo kranssi tuossa peilin yläpuolella. Lahjaksi olen sen saanut ja tykkään kovasti.

Tuon seinän haluaisin tuosta hirrelle, kovin paljon kannatusta idealle ei vielä toistaiseksi ole tullut, mutta katsotaan katsotaan... sehän on suoranaista kaiken hukkaa että vanha hirsiseinä on siellä piilossa, minun mielestäni.

Tässä vanhat arabian lautaset, ukin ja mummon vanhoja. Ihania ja tärkeitä. Lautashylly on hienosti tehty kirpparilta ostetusta tavallisesta hyllystä. Maalia vaan pintaan ja Teemu laittoi nuo rimat että voi lautasia pitää. Hinta 2 euroa.

Tässä vielä viimeisempänä muttei vähäisimpänä tärkeä aarre ja yksityiskohta=)

Onni ja ovisilmä-efekti=)

Lisää aarteita luvassa kunhan saan kameraan taas virtaa.

Ja lopuksi vielä, kaverit hei! käykö täällä kukaan?! kommenttia pliis! (samalla selviää lukeeko näitä tekstejä kukaan)
1 kommentti:

  1. Ystäväni! Onpa ihane ketsella blogiasi.Sieltä bongasin muutaman tutun tavaran,kyllä sinä osaat ihanasti kirjoitella ja kuvata ja laittaa ne näkyville!Tulee hyvämieli ja ahaa elämyksiä:

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3