perjantai 12. helmikuuta 2010

Kirpparilöytöjä

Harmittaa kun viime aikoina on kirpparikierrokset jääneet vähemmälle. Vaikuttaa kyllä siltä että kirppareilla on tähän vuoden aikaan hiljaisempaa, on tullut harvemmin tehtyyn löytöjä. Olisi ihan unelma päästä kiertelemään Helsingin suunnalle kirppareita. Tosin sitä reissua ei kannattais micralla tehdä, täytyisi jo hieman isommalla autolla lähteä liikenteeseen...=)

Tässä kuitenkin aikaisempia löytöjä:
Onneksi on micra! Hyvin mahtu tämäkin aarre kyytiin. Sain kaupan päälle karstat, mutta en vielä ole opetellut käyttämään. Niiden avullahan voisi toteuttaa aika ajoin mieleen tulleet suunnitelmat tehdä koirista rukkaset...

Vanhat ikkunanpokat löydettiin viime syksynä. Olivat sellaiset pirteän vihreän väriset, eivät oikein käyneet meidän väreihin niin Teemu sitten hioi ja maalasi valkeaksi. Ihan mainiot tuli, meidän olkkari on niin pieni niin tuo valoisuutta ja tekee avaramman näköiseksi. Kuva on joululta, siksi peilin kautta kurkistelee joulupukki.
Pyykinpesuvälineet. Ei vielä ole oikein ollut innostusta käyttää noita=) On se vaan niin hieno. Haluaisin toisen pyykkilaudan koristamaan ulkosaunan pukutilaa.
Emalikippoihin olen ihan hurahtanut. Mulla on niitä isot kasat, vaikken oikein tiedä mitä niihin keksin.Varsinkin nämä kaksi kannellista on aivan ihania. En tiedä onko nämä edes vanhoja, mutta ihania ovat.

Haluiaisn vielä jostain saada (ainakin) vanhan singerin pöydän, vanhan lattiamallin kaappikellon (sellaisen pohjanmaalaistyylisen) ja vanhan puusohvan. Siinä ne tärkeimmät=) Välillä kyllä tuntuu että iso punainen talo maalla ois kivempi niin ois enemmän tilaa toteuttaa näitä suunnitelmiaan...


3 kommenttia:

  1. Emalikipoista saa hienot yöastiat! Pieni pieneen hätään. Ja enää pitäisi keksiä, mitä käyttöä tolla isolla olisi..??

    VastaaPoista
  2. No huhhuh, vähänkö ihanaa teillä, niin vaaleaa kaikki=) Ja vanhoja tavaroita..=) Pitää muistaa kun kirppareita komuaa jos sulle jotain löytää..Vaikkei hirveesti näillä Lieksan kirppareilla mitään hienoja juttuja oo..

    VastaaPoista
  3. Riikalle kiitos! Kaikki aarteet otetaan vastaan=) ja ylemmälle kirjailijalle: Ville, sinut on tunnistettu... tämä muistetaan=)

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3