lauantai 10. huhtikuuta 2010

Kukkasia siellä ja kukkasia täällä

Se olisi taas viikonloppu. Tänään on käyty synttäreitä juhlimassa, muuten on kyllä mennyt laiskottelun puolelle. Eilen piti töiden jälkeen käydä taas kukkasia ostamassa, nykyään on ihan pakko saada värikkäitä kukkia kotia koristamaan.
Viikon aikana on lunta sulanut tosi paljon. Muutamana yönä satoi vettä ihan kunnolla, mikä teki tehtävänsä. Piha-aidastakin näkyy jo muutakin kuin tolpat ja koiratkin voi turvallisesti laskea ulos tuulettumaan. Pyöräkin on kaivettu esille, pari kertaa olen lenkin käynyt heittämässä. Kunnianhimoisena tavoitteena olisi kyetä kesällä polkemaan 10 km matka töistä kotiin.

Hiekkaa tulee sisälle ihan hirveästi, aika usein joutuu imuria esille kaivamaan. Koiratkin on vielä trimmaamatta ja karvaa irtoaa, huomenna tosin suunnittelin ottavani käsittelyyn ainakin Onnin.
Eilen löysin kirjakaupan alennuskorista kivan kirjan. Paaaljon ihania kuvia, osa mummola-tyyliä (minun suosikkia) ja osa vähän modernimpaa. Pitää tänään vielä uppoutua selailemaan ja ihastelemaan, tiedä vaikka saisi jotain ideoita.
Ideoita tosin on pää täynnä jo nytkin. On tässä kaikenlaista tekemistä suunnitteilla, nähtäväksi jää kuinka moni sitten toteutuu.
Onni on tänään yökylässä ja hieman on ikävä. Tuo koira on vaan jotain niin käsittämätöntä, ihan niinkuin se ymmärtäisi kaiken mitä sille sanoo. Välillä ihan sydän pakahtuu, kun se on niin ihana. Tänäänkin leikittiin ja sain nauraa ihan kippurassa tuolle otukselle. No, onneksi ikävää lievittää tuo toinen hännänhuiskuttaja tässä sohvalla vieressä=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3