perjantai 2. huhtikuuta 2010

Pääsiäistä!

Pääsiäinen on kyllä varma kevään merkki, ihanaa auringonpaistetta on pari päivää nyt ollut. Lenkkeily auringonpaisteessa on ihanaa, mutta toisaalta taas tiet on ihan rapaisia... tuo nuorempi kun kävelee kaikki lätäköt läpi eikä kainostele yhtään. Aina kun tullaan lenkiltä niin mikä kumma se on, että Onni ei ole juurikaan likainen, mutta Veetin joutuu pyöräyttämään suihkun kautta sisätiloihin=)
Toivottavasti nuo lumet sulaisi tuosta pihalta mahdollisimman nopeasti.... Veeti on tehnyt katoamistempun aidan toiselle puolelle pari kertaa, sitä ei enää uskalla pihalla irti pitää. Koko ajan pitäisi olla kyttäämässä että missä se menee. Lunta on niin paljon että joistain kohdalta aidasta näkyy vain tolpat...
Tässä vielä kuva meidän uudistuneesta ruokahuoneesta. Järjestys on edelleen tässä sama, uusi järjestys on jo päässä valmiina toteutusta vailla. Tuosta hirsiseinästä pitää varmaan kohta aloittaa oma blogi=)
Onni on vaikuttanut väsyneeltä tällä viikolla. Varmaan käy voimille, kun seiniä puretaan ja toimintaa muutenkin on enemmän, kun ollaan kotona. Kun maanantaina alettiin repiä paneelia irti seinästä, niin Veeti katosi yläkertaan eikä se kömpinyt alas, vasta kun projekti oli jo ohi. Onni taas haluaa aina olla mukana tapahtumien keskipisteessä.
Hyvää pääsiäistä! Toivottavasti niitä etelän vieraita näkyy täällä meillä viikonlopun aikaan...

2 kommenttia:

  1. Hyvää Pääsiäistä punaiseen taloon!toivottelee Mitjan mummo

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos=) Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3