lauantai 17. huhtikuuta 2010

Toiveiden täyttymisiä

Takana hyvä viikko, menoa ja hulinaa on riittänyt. Sopivasti auringonpaistetta ja vesisadettakin. No, ehkä sitä aurinkoa voisi vähän enemmän vielä näkyä.

Savusaunassakin tuli käytyä elämäni ensimmäistä kertaa. Paljon olen kuullut siitä, ettei ole savusaunan voittanutta, ja taitavat olla oikeassa. Ihana kokemus. Ja mikä tunnelma, ne tummuneet hirret... Oli kuin olisi tehnyt aikamatkan taaksepäin.
Ja lisää toiveiden täyttymisiä yllä olevassa kuvassa. Ei ole singer, mutta se seuraavaksi paras vaihtoehtoehto. Kaunis on. Tuohon koneen päälle on vielä se kuomukin, ei vaan tullut kuvaan mukaan.
Huomaa että kevään tullessa on kirpparillakin meno virkistynyt, tänäänkin oli vaikka mitä ihanaa. Piti äkkiä lähteä pois, ei olisi tuon pöydän seuraksi micraan mitään hirveän isoa enää mahtunut. Mutta jotain pientä kuitenkin, kuten tällainen kaappi. Hintalapussa luki että lääkekaappi. Aivan ihastuttava.
Vanhat lusikat ja kakkulapio saivat myös seuraa:
En vielä tiedä mitä tuolle ompelupöydälle teen. Alkuperäinen suunnitelma oli maalata valkoiseksi, nyt en enää ole varma. Olen jossain nähnyt sellaisen ihan valkoiseksi maalattuna ja oli minusta tosi hyvän näköinen. Paikkakaan ei ole varmistunut, ei kaapille eikä pöydällekään. Täällä pitää ruveta kevätsiivousta tekemään ja näitä kamoja muuttelemaan eri järjestykseen. Ikkunatkin pitäisi pestä ja verhoja vaihdella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3