keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Viikonloppua odotellen...

Tänään on lievää väsymystä ilmassa. Lievä on tosin lievä sana=) Harmittaa kun ulkona on niin ihana ilma ja ei saanut itseään revittyä lenkille. Tosin saatiin siivottua joten eikös sekin ole jo jotain, Teemu onneksi kävi lenkillä koirien kanssa. Nooo... viikonloppu koittaa kohta, toivottavasti ilmat on yhtä ihanat kuin nyt viikollakin on ollut. Pihalla jo lumet on sulaneet niin paljon että pihatöitä olisi kiva tehdä.
Näistä aurinkoisista päivistä pitäisi ottaa kaikki ilo irti. Ja ilon irti ottamisella en tarkoita siivoamista. On mulla kyllä ollut vähän vauhti päällä viime aikoina, joten hyvä kai se on välillä olla paikallaan.
Tässä kuitenkin aurinkoisia kuvia eiliseltä, kun poikain kanssa lenkin jälkeen istuttiin rappusilla ihastelemassa ilta-aurinkoa.
Nämä rappuset on varmaan ensi kesän suosikkipaikka. Viime kesänä remontin yhteydessä tuli ulko-ovi rappusineen takapihalle päin, ihan paras paikka koska aurinko paistaa koko päivän tänne puolelle taloa. Nyt olisi haaveissa saada siihen jonkunlainen terassikin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3