sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Katto pään päälle

Viikonloppu sitten taas tuli, ja meni. Mutta ei mennyt hukkaan tämäkään viikonloppu, nyt on nimittäin katto pään päällä! Nyt voi terassilla istuksia vaikka vesisateella=)
Ilta-auringossa otin äsken näitä kuvia. Kyllähän tuohon auringonvalo pääsee vaikka vähän "jännitti" että miten käy, kun peltikatteen laittaa. En vaan halunnut missään nimessä valokatetta, ei käy talon "henkeen".
Tässä vielä kuva kokonaisuudesta. Tuohon rappusten eteen on vielä siis tarkoitus laittaa tuota kyllästettyä, samoiten kaidetta tulee jossain vaiheessa vielä pariin kohtaan lisää, toivottavasti. Iskälle terveisiä...=) Niin ja pientä sipistelyä vielä on muutenkin tehtävä, tuohon heti pellin alle tulee tietenkin lautaa ettei nuo laudanpäät jää näkyviin.
Pikkuisen on tuo "sisustus" homma kesken vielä, pitää nyt vähän aikaa katsella ja laitella sitä mukaa kun ideoita tulee. Tuo matto ei tuohon kyllä ainakaan jää...
Tää terassi on kyllä unelmien täyttymys, enpä olisi uskonut että näin ihanassa paikassa saan joskus asustella. Puuttuu vain se järvi. Lähimmälle on matkaa pari kilometriä.

Aurinkoista viikkoa!

2 kommenttia:

  1. A'vot kyllä keleppaa. Ihan herahti vesi kielelle kun ajattelenkin... kuistilla istumassa, breezerin viileää kylkeä hellästi hapuillen, laskevan auringon viimeisten säteiden lämpö poskipäitä hipoen ...kesä ja terassi.

    varpu

    VastaaPoista
  2. Ei juma=)Melko runollista, voiko tuota enää paremmin sanoa! ...kesäyön on onni omanani...

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3