perjantai 7. toukokuuta 2010

Kolmas koira tuli taloon

Meille punaiseen taloon muutti tänään kolmas koira! Niin siis tälläinen pieni ja valkoinen ja nätti kuin mikä. Tyttökoira minun mielestäni, täällä näitä poikia on jo ihan tarpeeksi. Ja onhan sillä punainen kaulapantakin=)
Välillä tuntuu että olisipa tälläinen hyllymalli-koira aika helppo. Juuri äsken puhuin puhelimessa ja huomasin keittiön ikkunasta, että jokin tässä näkymässä nyt kyllä mättää. Jep, Onni oli kyllä tontilla, mutta aidan väärällä puolella. Kyllä tuli taas meikäläiseenkin vauhtia. Onneksi tuo koira ei ole mikään sellainen tapaus, että kun pääsee vapaaksi niin ottaa ritolat ja lähtee maakuntakierrokselle. Tässä tapauksessa kai ruoho vaan oli vihreämpää nuuhkia sieltä aidan toiselta puolelta. Kiersin jo aitaa tuosta ja tarkistelin, mutta en löytänyt kohtaa mistä olisi voinut karata.
Tänään on ollut ihana päivä. Rakkaan ystävän kanssa on käyty ostoksilla, nämä päivät on niitä piristyksiä. Kiitos vaan taas seurasta!
Puutarhakalusteetkin on nyt kannettu ulos, toivotaan sitä auringonpaistetta niin pääsee ulos nauttimaan vaikkapa kahvit. Tai grillaamaan. Sääennusteet tosin taisivat lupailla kahvinjuontia sisätiloissa tänä viikonloppuna...

1 kommentti:

  1. Onneksi otit tuon torson, se näyttää tosi luksukselta kuvissa, ilman niitä rimpuloitakin! Ja kiitos hyvästä seurasta ja maukkaista nauruista, nyt tuli taas muutama vuosi lisää loppupäähän :)

    varpu

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3