keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Paistattelua auringossa

Tänään on ollut aivan unelma ilma! Ihan kuin kesällä parhaimmillaan, parin päivän aikana on nurmikin ruvennut vihertämään.
Koirat tykkää kesästä, saa pihalla olla ja leikkiä. Onnikin intoutuu Veetin kanssa leikkimään, talvisin se yleensä vaan seisoo paikallaan ja katsoo surkeana että voitaisko mennä jo sisälle...
Tällaisia päiviä lisää kiitos! Kukkapenkkiä tuli rapsuteltua, tosin oon kyllä viherpeukalo niin keskellä kämmentä, että sinne varmaan jäi kaikki rikkaruohotkin kun en uskalla nykiä tarpeeksi pois.
Aika paljon olisi tekemistä lähiajoille, joten siksikin toivon sateettomia ilmoja. Aittaprojekti pitäisi saada johonkin malliin ihan alkukesästä, niin siellä voisi vaikka lämpiminä kesäöinä nukkua.
Tässä vielä kuva meidän "katoksesta" joka siirtyy toivottavasti tuosta takapihalta saunan kupeelle. Saunalta puuttuu vielä sellainen paikka jossa voisi oleskella ja istuksia. Ja paistaa makkaraa. Tiilistä kyhätty grilli siellä jo on=) Takapihalle voisi sitten ruveta tehtailemaan vaikka agility-esteitä...
Ulkosaunassa käynti on kyllä parasta unilääkettä, jaksaakohan edes Suomen peliä katsoa loppuun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3