sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Mittari raksuttaa...

...ikämittari nimittäin. Kohta siirrytään seuraavalle vuosikymmenelle... Vaikka varsinaiseen "päivään" on vielä muutama päivä aikaa, olen saanut jo aivan iiiiihania lahjoja. Siis kertakaikkiaan olen onnesta mykkänä ja hivelen täällä näitä tavaroita onnessani.
Ihan kaikesta ei kuvia ole. Sain myös lahjakortin erääseen ihanaan liikkeeseen josta olen ennenkin jotain ostellut... ja täällä esitellyt. Lisäksi olen saanut uusimman version Täällä pohjantähden alla- elokuvasta. Tuskin maltan odottaa että pääsen katsomaan. Ajatuksena on siis lukea kirjat ennenkuin elokuvan katson, muuten olisin varmaan jo tuon uuden leffan katsonutkin. Kukkiakin sain ja kilokaupalla suklaata. Aika hyvin miut tunnette=) Onneksi myös kosmetiikkaa, jos tälle naamalle vielä jotain olisi tehtävissä...
Niin ja rahaa, joka kuulemma on käytettävä antiikkiin. No, kahta kertaa ei tarvitse meikäläistä käskeä, tänään tein jo työtä käskettyä. Että terveisiä vaan...=) Nämä kauniit purkit pääsee ompelunurkkaukseen, kunhan rupean sitä toteuttamaan... niihin voisi säilöä vaikka kauniita tilkkuja... tai hienoja nappeja.
Synttärikorteissakin vilisee hirsitalot ja vanhanajan valokuvat. Taidan höyrytä tästä innostuksesta aika paljon...?! Kummipoikakin oli korttiin tapaillut ihan selvään jotain antiikkista kuvaa, ikivanhaa taidemaalausta varmaankin =)
Ennenkaikkea on aina ihana nähdä ystäviä, mitään varsinaista juhlimista ei kai näissä vuosikymmenissä ole, viisikymppisiä sitten.... siihen on onneksi vielä aikaa. Kiitokset kaikille! Ootta ihania!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3