perjantai 23. heinäkuuta 2010

Aittaprojekti, osa 1

Taas yksi ihana lomapäivä takana, aamu alkoi heti terassin lautojen maalaamisella. Minä kävin päivällä pitsalla kera ystävän ja takaisin työmaalle, eli kotiin=) Onneksi mukaan tuli myös apujoukkoja auttamaan maalaamisessa. Iskä ja Teemu ahersivat terassin kimpussa ja minä äitin ja Samin kanssa maalasin aitan (sisä)seiniä. Näiden seinien maalaamisesta voipi tietysti olla montaa mieltä. Toisaalta olisi tietysti ehkä kuulunutkin asiaan että ne olisi jääneet puupinnalle, mutta minun makuuni oli vähän turhan pimeä aitta sitten (mikä taas kuulemma sekin kuuluu asiaan).
No jokatapauksessa, tehty mikä tehty nyt. Ja maalattu. Minun silmääni kuitenkin kivempi vaaleana. Lattia ja katto (ja nuo alakuvassa näkyvät tikkaat yläorrelle) saavat olla sellaisenaan. Nyt pääseekin sitten jo asiaan eli sisustamaan. Hyllyjä täytyy seinille viritellä, tarkoitus kun olisi että hieman siivoan täältä sisältä tavaraa tuonne aittaan, voi sitten aina vaihdella toisinkin päin=)Tulipahan lisätilaa kirpparin löydöille taas...
Huomiseksi on luvattu aika viileää säätä ja vesisadetta. No onneksi ensi viikolla taas lämpöä lupausten mukaan piisaa! Aittaprojektista lisää kuvia sitä mukaa kun asiassa edetään=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3