sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Keittiön uudistusta

Tänään on taas oltu toooodella ahkeria. Heti aamusta onneks älyttiin lähteä lenkille koirain kanssa, oli vähän viileämpää. Päivällä sitten paistoikin aurinko täydeltä terältä ja lämpöä piisasi. Minä olen tänään maalannut, maalannut ja maalannut. Koko päivän. Maalailin vielä noita terassin kaiteita ja saunan paviljongin ristikot maalasin toiseen kertaan. Sitten maalasin aitan ikkunalautoja. Ainiin ja keittiön uusia paneeleita. Keittiöön saatiin pari viikkoa sitten uusi työtaso. Alla kuva alkuperäisestä:
Tuo kivitasohan on käytössä mitä parhain. Helppo pitää puhtaana ja eipä tuota pilallekaan taida kovin helposti saada. Mutta mutta... tällaisessa pienessä keittiössä musta taso ei ole kovinkaan "raikkaan" näköinen. Pienentää vielä lisää. Ja pimentää. Ja nuo kaakelitkin on minun makuuni liian tummat. Kaikki pitää olla vaaleaa.... =) Tässä sitten lopputulos:
Ihan mahtava minun mielestäni! Iskä oli taas tänään meillä tekemässä töitä, Teemun kanssa laittoivat nuo paneelit tuohon tason yläpuolelle. Tuo on väliaikaratkaisu, lattiaremontin yhteydessä sitten tulee varmaan kaakelit tuohon välitilaan. Mutta hienot on nuokin. Maalasin ne sellaisella vahamaisella maalilla, joka on vettä hylkivää. Huomenna pitää vielä maalata toiseen kertaan. Keittiöön ostin Ikeasta sellaisen apupöydän, on vielä paketissa... siitäkin sitten maalaan alaosan vaaleaksi ja sen tason vedän värillisellä öljyllä niin tulee toivottavasti suurinpiirtein samanvärinen kuin tuosta uudesta tasostakin. Niiiiin paljon vielä tekemättä... maalausta riittää....

3 kommenttia:

  1. Valostuhan tuo silmissä! t. Pera

    VastaaPoista
  2. Hei! Täällä harkitaan tuollaista paneelia keittiöön, mutta huolettaa kuinka se kestää käytössä erityisesti hellan ja tiskialtaan yläpuolella... Miten teillä? Suurkiitos, jos kerkiät vastailemaan! :) Anne

    VastaaPoista
  3. Moi! Nyt vasta huomasin kommenttisi :) Meillä tuo kesti ihan hyvin, laitettiin siihen sellainen vettä hylkivä vaha. Tosin pitkään tuo ei kerinnyt olemaan kun sitten taisi jo vuoden päästä tulla remppaa ja tuohon väliin laitettiin ihan sellainen siihen kuuluva levy.

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3