keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Lomailua ja lämpimiä säitä

Kesäloma siis alkoi maanantaina, ruhtinaalliset neljä viikkoa. Ja hyvillä keleillähän tuota pääsi viettämään. Ihanan lämmintä! On tässä keretty reissussakin käydä, Helsingissä muutama päivä kummipojan luona visiitillä. Oli ihan hyvä idea lähteä heti ensimmäisenä päivänä muille maisemille, lauantaina siis lähettiin matkaan. Käytiin vanhassa Porvoossa joka oli aivan ihana kokemus, ihan kun ois ulkomailla käyty=) niin ja shoppailtiin siinä sivussa. Tässä kuvassa Vanhan Porvoon pikkuliikkeestä ostettu ihana kannu:
Vähän tylsää laittaa tavaroista kuvia, kaverin kameralla otettiin kyllä paikanpäältä maisemakuvia, omani kun jätin kotiin=( mutta jahka saan käsiini niitä kuvia niin tänne niitä sitten yritän muistaa laittaa. Kummipoika on kyllä aika rauhallinen kaveri, se matkas meidän mukana ja oli niin kiltti koko ajan. Ja aina päivän päätteeksi sai kummitäti vielä iltapusun pieneltä pojalta. On se vaan niin ihana!
Meillä oli Veeti mukana matkassa ja nehän oli Mitjan kanssa ihan bestiksiä, Veetin piti häärätä iltakylvetyksenkin aikana hengessä mukana. Veetillä on vaan vähän "paha tapa" pusutella ihmisiä, Mitja sitten aina kun Veeti käveli kohti ennakoi laittamalla käden eteen ja suun suppuun. Mutta Veetille pointsit, niin hienosti käyttäytyi pikkuisen lähellä.Tässä muuten kuva niistä muropurkeista jotka vihdoinkin sain, ovat hienot:
Tänään käytiin uittamassa koiria. Veeti suorastaan intoutui pulikoimaan, Onni kahlaili hillitysti rannalla.
Tässä meidän valkoinen noutaja:
Ihana loma, kirjaa olen lukenut paljonkin, toiveissa on että pian pääsen lukemaan pohjantähden kolmatta osaa. Olen ajatellut että otan tämän ensimmäisen viikon rauhallisesti, ensi viikolla sitten maalaamisien ja siivoamisien kimppuun. Jos huvittaa;)
Aurinkoista loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3