tiistai 13. heinäkuuta 2010

Lomapäivät jatkuu...

Lämmintä on piisannut ihan kiitettävästi viime päivinä, ei pitäisi valittaa mutta ihan hitusen viileämpi olisi mukavampi. Ensimmäinen lomaviikko takana ja onpas ollut ihanaa aikaa! On keretty käydä Helsingissä (ja Porvoossakin), avoautolla on ajeltu auringonlaskuun ja vähän muutenkin. Teatterissakin on käyty. Koiria on uitettu useampana iltana ja tänään itsekin heitin talviturkin nurkkaan (vihdoinkin). Kiitos ihanille ystäville näistä päivistä, kyllä kelepaa näitä lomapäiviä talvella muistella!
Meillä täällä vietetään laatuaikaa nyt Onnin kanssa vaihteeksi. Veeti meni minun äitille ja iskälle yökylään, jostain syystä Veeti ei olekaan siellä yökylässä ollut kuin pari kertaa=)
Tänään koottiin tuolta autotallin perukoilta kiikku tuohon terassille. Mietin pääni puhki että minkä siihen laitan että voin lueskella kirjaa ja vaikka ottaa päikkärit raittiissa ilmassa. Paremman puutteessa laitettiin sitten tuo kiikku, ilman kattoa. Ja siitähän tulikin ihan kiva. Tuohon terassille paistaa aurinko koko päivän ihan suoraan, joten näillä ilmoilla tuossa ei kyllä voi pitkään istua kuin illalla myöhään.
Nyt täytyy rientää ulkokukkia kastelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3