tiistai 27. heinäkuuta 2010

Tervetuloa aittaan!

Aittaa on nyt pari päivää hartaudella yritetty laittaa kuntoon. Ulkona on niin älyttömän kuuma että välillä on pitänyt istua alas ja pyyhkiä hikeä. Tänäänkin luultavasti taas ainakin se +30 astetta. Mutta ei pidä valittaa...
Autotallin perukoilta (vanhan navetan puolelta) kannettiin sinne tuo vanha ja kulunut keittiön kaapisto. En edes aio maalata sitä vaikka aluksi ajattelin sitäkin vaihtoehtoa, olkoon nyt tuollainen pirteän vihreä=) hyllyt laitettiin seinään tänään, tavarat on vielä vähän hakusessa, jotain jo siihen laittelinkin.
Täällä meillä sisällä kotona on kaikki ihanasti rempallaan, ei oikein huvita täällä nyt mitään tehdä. Ideoita kyllä on ja muutoksia tuleekin syksyn aikana joka huoneeseen. Mutta nyt näillä keleillä on kivempi tuolla ulkona olla.
Nyt löytyi sopiva paikka aikaisemmin ostamalle pikkukaapille. Eli tuo yllä olevassa kuvassa oleva kaappi. Pääsi siihen keittiön kaapin yläpuolelle seinälle. Siinä sen näkee, vaikka ostaessa ei välttämättä aina (!) tiedä mitä milläkin tavaralla tekee, kyllä sille aina sitten paikka löytyy!
Kokonaiskuvaa ei aitasta vielä ole, on vähän vielä sekaista. Tai no siis nurkissa vielä sellaista roinaa mikä ei sinne jää. Mutta kunhan ne saan roudattua pois niin sitten vähän laajempaa kuvakulmaa luvassa.
Oon niin onnessani näistä meidän piharakennuksista! Miten ihanaa laitella noita, saunan kimppuun seuraavaksi. Sinne Teemu onkin nikkaroinut vanhoista puisista perunalaatikoista penkkejä, maalattukin on jo, mutta yks rojekti kerrallaan. Sain talvella 5-6 kpl puisia perunalaatikoita ja yks ilta idean että niistähän saisi vähällä vaivalla saunalle istuimia ja samalla sinne sisälle voi säilöä kaikkea tarpeellista. Voi kuulostaa taas aika mielenkiintoiselta mutta odottakaapa vaan kun näette... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3