sunnuntai 29. elokuuta 2010

Aurinkoista sunnuntaipäivää!

Aloitan samalla lauseella jonka varmaan lausun joka sunnuntai/maanantaiaamu: Niin se taas viikonloppu meni....! Tällä kertaa vielä jotenkin paljon nopeammin, vaikkei mitään ihmeempiä tehnytkään. Tänään käytiin ihanaa koiranpentua katsomassa. Ja samalla reissulla Onni kottiin yökylästä. Siinäpä tämän päivän tärkeimmät=) Tässä muuten kuva siitä sohvasta jonka ostin jo keväällä ja vasta pari viikkoa sitten tuotiin se sisälle.
Noita tyynyjä on ehkä liikaa, eihän sieltä koko sohvaparkaa näy alta. Istuimen päällä on nyt tuollainen tyylikäs "karvamatto". Olen kyllä jo ostanut kankaan jolla päällystän siihen pehmusteen, pitäisi vaan hommata se pehmuste. Siihen asti tuo saa kelvata. Ja onhan se kyllä pehmeä, koira tykkää siinä nukkua=) Tiedä vaikka annankin olla tuon pehmusteen talven ajan. Koiran unta vartioimaan sohvalle äiti toi eilen tekemänsä nallen, laitoin vaan nalle-herralle vielä ruuturusetin kaulaan. Herrasmiesnalle:
Ja kylmien ilmojen varalle sain jo toiset kotitossut äitiltä. Hyvä onkin olla varatossut jos yhtä kylmä talvi tulee kuin viimeksi.
Tänään on ollut varsin mukava syysilma, toivottavasti näitä tämmöisiä päiviä tulisi tänä syksynä enemmänkin. Viime viikolla ei aamuisin meinannut saada itteään heräämään kun oli niiiiiin pimeää. Aurinkoisia syyspäiviä toivotellen!

1 kommentti:

  1. Söpön nallen olet saanut :) Villatossuja todella on nyt tarvinut, kun noin viileäksi tuo keli meni! Toivotaan, että syksy olisi lämmin ja aurinkoinen! Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3