sunnuntai 8. elokuuta 2010

Helteistä sunnuntaita

Tänään on ollut taas niiiiin kuuma. Mitään sen kummempaa en ole edes yrittänyt tehdä. Aamulla tosin maalailin ihan pikkuisen ulkona, mutta tuli sen verran huono happi että sisätiloihin piti tulla. Muuten kyllä tänä viikonloppuna on oltu ahkeria. On maalattu pari tuolia, se (the) puusohva ja sit keittiön uusi apupöytä on koottu ja jalat kertaalleen maalattu. Kansilevyn öljysin eilen, huomenna toinen kerta. Tässä siis tuunaamani vanha tuoli. Oli väriltään ennen sellainen joulunpunainen ja kangas taisi olla samaa sävyä. Tuoli on äitini mummon vanha tuoli.
Tuoli pääsi ompelunurkkaukseen. En ole mikään vaalenpunaisen ylin ystävä, tuollaisina pieninä piristyksinä ihan loistava kylläkin=) Ikkunanpokat sai saman sävyn "ylleen" ja enkelinsiivet koristeekseen:
Meidän netistä on tullut yhtäkkiä tosi nopea. Koko täällä asumisen ajan on meidän netti ollut hirveän hidas. Kuukausi sitten pimeni melkein kokonaan ukonilman jälkeen, ja nyt yhtäkkiä toimii kuin ajatus. Ihana kun voi ihastella muita blogeja eikä tarvi puolta tuntia odottaa että lataa sivua. Ja tämä omankin blogin päivitys nopeutui. Ennen latasi kuvaa tänne 10 minuuttia, nyt menee 10 sekuntia. Toivottavasti tämä on pysyvä tila=)
Tässä vielä vähän kokonaiskuvaa tekeleistä. Hiljaa hyvää tulee. Mielenkiintoista sekin kun sitä puusohvaa ruvetaan roudaamaan tänne sisälle, pitääköhän jo heti tehdä paikkausmaalausta sen jälkeen. Käyköhän taas samalla tavalla kuin viime syksynä, että jossain vaiheessa maalaaminen tuntuu aika epämiellyttävältä ajatukselta ja pensselin heilutus ei hotsittais yhtään... voipi olla.
Toivottavasti ilma vähän viilenisi, mutta ei kuitenkaan liikaa, sellainen +20 ois ihan kiva=)

1 kommentti:

  1. Todella kauniilta näyttää tuo ompelunurkkaus. Pinkkihän piristää!

    Varpu

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3