torstai 12. elokuuta 2010

Hirsiseinä, osa 3

Täällä on jälleen tehty pientä pintaremonttia. Tällä kertaa kohteena on ollut olohuone. Ja on vielä huomennakin. Tarkoitus olisi maalata valkeaksi nuo kuultomaalatut paneelit, ne kun minusta ovat ruvenneet näyttämään vaaleanpunaisilta. Pitkään olen myös haaveillut että tuosta allaolevassa kuvassa näkyvästä nurkasta otettaisiin hirret esille. Kyseessä siis vanhan puolen ulkoseinä, olohuone kun on laajennusosaa.
No, se on jo nähty että minä kun jotain päähäni saan niin se ajatus kyllä suorastaan vainoaa ennenkuin idean toteuttaa=) Lopputulos tässä:
Huomenna pitää ottaa päivänvalossa vielä lisää kuvia. Hirret ovat kivasti harmaantuneet, ihan eriväriset kuin ruokahuoneen puolella. Olen vähän kahden vaiheilla että maalaanko nuo valkoiseksi, koko seinä kun ei ole noin siistin näköistä kun tuossa kuvassa=( osa on maalattu punaisella (?) ja hieman osumaa on ottanut yksi kohta, kun on laitettu paneeleita seinään. Pitää vielä nukkua yön yli ja katsoa huomenna miltä se näyttää, niin paljon ennemmin pitäisin sen oman värisenään.

4 kommenttia:

 1. Kaunis:) Älä maalaa, ainakaan heti, jos myöhemmin ahdistaa niin maalaaa sit.... kyllä ne kolhut sun muut pian sulautuu siihen, pahimman kohdan päälle vaan joku taulu;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista. Ystävä sanoi ihan samaa kuin sinäkin ja taidan tosiaan kokeilla jos se ei niin pahalta näyttäisi kun tavarat (ja listat) on paikallaan. Ja tosiaan, se pahin kohta on juuri siinä mihin tulee hylly=)

  VastaaPoista
 3. Maalia ei tosiaan saa pois enää... ja ne rosot on mulla ainakin niitä kohtia mihin aikaa myöten eniten rakastun:). Ja listat tekee tosi paljon, kaikki saa ikäänkuin ryhtiä, hyllylle vaan tuikkuja, niin kukaan ei edes huomaa. Me jouduttiin itse paneloimaan osaksi ja yhden kohdan maalasin vesivärillä vähän paremmin muiden hirsien väriseksi...

  VastaaPoista
 4. Listat tosiaan tekee tosi paljon. Tuikut hyllytetty jo=) ja kylläpä onkin hieno koko seinä!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3