keskiviikko 11. elokuuta 2010

Keittiöstä

Tänään on taas (kuten eilenkin) oltu keittiön "kimpussa". Eilen laitettiin keittiöön yläilmoihin peräti 3 metriä pitkä hylly. En tosin micrassa saanut sitä tuotua ihan noin pitkänä, osissa kylläkin. Niistä sitten kasattiin tuossa ulkona piiiiitkä hylly ja kaikista kivointa oli paikalleen laittaminen=) No hyvin se sinne loppujen lopuksi saatiin ja taisi se suurinpiirtein suoraankin tulla. Kuvia siitä sitten myöhemmin. Mutta jotta ei liian helpoksi menisi, siirreltiin vähän muidenkin hyllyjen paikkoja. Tämä lautashylly pääsi hirsiseinältä tähän vaalealle seinälle, ja näyttää kyllä paljon paremmalta siinä:
Ostin jo kesällä tuollaisen astiatelineen vai mikä onkaan, oli ihan pakko saada vaikka paikkaakaan ei ollut tiedossa. No tuossa se nyt on ja on hieno=) Saa kaikki ihanat astiat laittaa näkyviin. Ja tulee noitakin mukeja enemmän käytettyä kun eivät ole astiakaapissa vaan tuossa keittiössä lähellä.
Viikonlopulle olisi sitten tiedossa olohuoneen maalausta. Täällä on hallittu kaaos ollut jo niin monta viikkoa että kaipaan sitä tunnetta kun on siivottu ja luututtu ja kaikki tavarat on paikallaan ja voi hyvillä mielin istua sohvalle ja ihailla näkymiä. Ei ihan vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3