tiistai 17. elokuuta 2010

Palasia olohuoneesta

Tänään onkin ollut jännä päivä, Kuopiossa on tullut käytyä koulutukseen liittyvässä arviointikeskustelussa. Nyt olisi sitten sekin pulkassa. Jännä päivä tosiaan, kärsi vähän viime yönä yöunetkin kun piti jännätä. No toivottavasti ensi yönä nukuttaa sitäkin makeammin.
Tänä aamuna oli aikamoinen järkytys kun koiran kanssa menin ulos, oli ihan hirveän kylymä! Meillä oli asteet nollassa. Hui hui mikä hyppäys hellelukemista melkein pakkaselle. Varmaan täällä sisälläkin joutuu kohta uunia lämmittämään, meinaa vilu tulla. Toisaalta sitten taas kun päivällä kävin koirain kanssa kävelemässä tuolla järven rannassa niin hyvin tarkeni, koiratkin uiskentelivat ja viilentelivät. Minä en tosin uskaltautunut enää uimaan.
Täällä kotona vielä vähän kaikki vaiheessa ja se torstai lähestyy... huomenna on urakoitava kunnolla jos meinaa kaikki saada kuntoon. Eilinen ilta meni lukiessa tämän päivän koitokseen ja tämä ilta meni toipuessa koitoksesta. Ja siinä sivussa taidettiin vohveleita paistaa ulkona... Matot on kyllä pakko saada lattialle, alkaa vilu tulla jalkoihin.
Naurattaa tuossa yllä olevassa kuvassa kun olen laittanut kaikki vanhat kirjat samalle hyllylle, mikä ei kuulu joukkoon? =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3