maanantai 23. elokuuta 2010

Sateista alkuviikkoa

Nyt sitä vettä sitten on piisannut pari päivää, toisaalta ei haittaa kyllä yhtään. Vaihtelu virkistää. Se on kyllä ollut vaikea uskoa, että kesä todellakin taitaa olla ohi. On ollut niin kylmä, varsinkin aamuisin. Ihan muutaman kerran on jo joulukin käväissyt mielessä (terveisiä tutuille). No eihän siihenkään ole enää kuin 4 kuukautta=)
Viikonloppu sitten taas kerran sujahti suorastaan. Tuli onneksi otettua rennosti. Lauantaina käytiin Joensuussa, kiersin pari kirpparia mutta mittään löytöjä ei löytynyt. Olen metsästänyt sellaista vanhaa helmitaulua, en edes tiedä miksi sen haluaisin, haluaisin vaan. Korkea aika vissiin opetella laskemaan=)
Kävin myös Valkoisessa tilassa/Sarustiikassa, yllä oleva rasia on sieltä ostettu joskus aikaisemmin. Mutta lähtihän sieltä tälläkin kertaa jotain mukaan... Ihan unelmakauppa! Mutta nyt suihkun kautta peiton alle, öitä!

4 kommenttia:

 1. Toisaalta ihanaa kun tulee syksy - voi taas poltella kynttilöitä ♥ Niitä kuluu ainakin meillä ihan hirmuiset määrät syksyn ja talven aikana...

  Aivan ihana tuossa ensimmäisessä kuvassa oleva sydän, taidanpa napata idean mukaani :D

  Mukavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Juu meilläkin ollaan tuikkujen suurkuluttajia, mutta vielä ei oikein ole huvittanut kynttilöitä poltella, ehkä sitten kun illat vielä vähän pimenee. Sydämen ostin vanhasta Porvoosta kesällä, ihan mainio idea, jopa minäkin ehkä osaisin jonkinmoisen väkertää=)

  VastaaPoista
 3. Tulin niistä lippunauhoista kertomaan, että toki voit nauhoja minulta tilata :)
  Muutamia valmiita löytyykin tuolta minun pikkuisen puodin puolelta. Pääset puotiin blogini sivupalkissa olevasta linkistä, heti ensimmäisenä on linkki pikkuiseen puotiin.
  Laitan vielä tähän puodin osoitteen:
  http://pikkuinenpuoti.blogspot.com

  Jos valmiista ei löydy sopivaa, niin s.postilla saa laittaa toiveita tulemaan. Osoite löytyy tuolta puodista ohjeistuksista :)

  VastaaPoista
 4. Ei tullut s.posti perille :(
  Koetatko uudelleen, niin jospa se sitten tulisi...
  Mutta jos ei onnistu vieläkään, niin laita sitten postia toiseen osoitteeseen, eli
  tar.kom@luukku.com

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3