lauantai 14. elokuuta 2010

Siivousta ja maalausta...

...niin taas ja edelleen. Maalisuti on heilunut. Eilen maalattiin olkkari, ei onneks kahdestaan tehdessä mennyt kuin pari tuntia. Laitettiin myös listoja ovenpieleen ja kattoon ja nurkkaan... Hirret jäi nyt sitten maalaamatta ja olen kyllä tyytyväinen ratkaisuun. Onneksi en tehnyt hätiköityjä päätöksiä, nuo kuitenkin saa vielä maalattua jos joskus haluaa mutta sitä maalia ei taida enää pois saada.
Hylly laitettiin tuohon pahimmalle kohdalle, sattui juuri olemaan se kohta jossa oli paneeleidenkin ollessa seinällä hylly. Pari tuikkukippoa siihen niin hyvin peittyy. Tänään varmaan ensimmäisen kerran pittää kynttilöitä poltella, ihanalta näyttää varmaan valo hirsiseinää vasten=)
Tuossa kohdassa missä kuvassa on tuoli, on meidän tv-taso siis nyt, muuta paikkaa kun sille ei tässä huoneessa ole=( näyttää oikeestaan kuitenkin ihan kivalta kun on vitivalkea taso. Ovi piti laittaa kuvauksen ajaksi kiinni kun toisella puolella on ihan täysi kaaos...
Tänään puunasin sohvankin ihan kunnolla, imuroin ja yritin saada kaikki koirankarvat pois, pyyhin kostealla ja lopuks suihkuttelin jotain suoja-ainetta. No kai se tämän illan pysyy koirankarvattomana=) Tänään pitkästä aikaa ulkosaunaan, ihanaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3