tiistai 31. elokuuta 2010

Täällä taas....

Tänään kammettiin huvikseen tuonne navetan ylisille, ei ollut parempaakaan tekemistä=) Sieltä löytyikin se mitä lähdettiin etsimään; kukkapöytä. Tai mikä lie parhaat päivänsä nähnyt pöytä onkaan. Oltiin siis tietoisia että kyseinen pöytä siellä on, mitään muuta aarteita ei löytynyt=( oli siellä ikkunoita ja oviakin mutta vähän väärää vuosikymmentä.
En oikein aluksi tiennyt mitä mieltä olen koko pöydästä. Että tykkäänkö ollenkaan, ja maalaanko. No nyt se näyttää hyvältä tuossa paikallaan, antaa sen nyt olla tuollainen kulahtaneen näköinenkin, ei passaa maalilla pilata=) Nyt kun vielä siihen päälle kynttilän laitoin palamaan tuikkukippoon niin se on jo suorastaan loistava! Kansi siinä on vähän vinkurallaan ja ei tuo taida ihan suorassa tuossa seisoa jaloillaan, mutta ei se mittään.
Siinäpä sitä olikin taas tälle päivälle. Kummasti piristää kun jotain "uutta" saa johonkin laitettuun. Ei tarvi isoja asioita olla, tosin sellainen ihana iso vanha astiakaappi on pyörinyt taas ajatuksissa viime päivinä. Pakko saada sellainen!

1 kommentti:

  1. Hieno tuo tuoli, just sellainen sopivasti vinksallaan ;)

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3