maanantai 30. elokuuta 2010

Teema-päivä!

Posti toi tänään postilaatikkoon uuden astiaston! Tai no ei se ihan noin mennyt, mutta nyt meillä on uusi hohtavan valkoinen Teema-astiasto. Ihan kiva perusastiasto, lautasia ja kahvikuppeja voi sitten yhdistellä vaikka minkä kanssa kun nyt on värikin sopiva. Meidän entiselle astiastolle, oliivin väriselle Teemalle on onneksi jo ostaja. Astiat on pakattu laatikkoon, Tanja voit tulla hakemaan omasi pois=)
Taisi sieltä samalla tulla uusi tietokonekin, tämä entinen on ruvennut temppuilemaan. Pari kertaa on näyttö pimentynyt, ajateltiin sitten että varaudutaan jo etukäteen ja hommataan uusi ennenkuin tämä pimahtaa kokonaan. Tämä onkin ollut varsin onnistunut ostos, ainakin 5 vuotta vanha, eikai nämä nykyään enää edes niin pitkään kestä!? Minä kyllä olen niin kiintynyt tähän vanhaan että nytkin naputtelen tällä vielä, hamaan loppuun asti=)
Nämä kuvat on meidän ruokasalista. On tainnut jo muutoksiakin tulla, onhan nää jo ainakin viikon vanhoja otoksia=) Tuo hirsiseinä on vaan niiiiin ihana, tekee koko huoneen ihan toisennäköiseksi, aika hyvä tehosteseinä. Aurinkoista viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Kauniin näköistä :) ihana tuo hirsiseinä, antaa oman tunnelmansa tilaan! Mukavaa kun posti tuo välillä jotain kivaa,se piristää kummasti!

    VastaaPoista
  2. Posti on tosiaan kiva kun tuo välillä muutakin kuin laskuja=)Tosin tästäkin Teemasta taitaa kyllä lasku tulla perässä...

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3