perjantai 27. elokuuta 2010

Terassin syksy

Tänään siivottiin terassi ja laitettiin vähän jo syksyä. Lyhdyt kaivoin tuolta liiteristä kyllä esille, mutta ihan vielä ei lyhdyissä kynttilöitä poltella. Muuten kyllä kynttilöitä laitoin jo terassillekin palamaan. Niitä voi poltella vaikka tuikkukipoissa...
...tai lasipurkissa...
Aitan vintiltä laitoin tuohon tuollaisen vanhan ikkunan. Siellä on niitä vielä varmaan kymmenkunta. Olisikohan tämän talon vanhoja ikkunoita. (Myös minä olen tainnut kuvaan päästä...)
Netti on ollut täällä pimeänä pari päivää. Samoin puhelimet. Nyt toimii netti mutta puhelimet ei edelleenkään, ei yhen yhtä palkkia ole kuuluvuutta. Koko kesä on ollut vähän tällaista näiden kuuluvuuksien kanssa. Kesällä jos halusi jonnekin soittaa, piti mennä seisomaan tuonne tontin reunalle että sai edes jotenkin yhteyttä. Ja kyllähän sitä hyvässä kesäsäässä puheleekin ulkona mutta talvella ei niin kiva juttu=)
Tuo pöydän päällä olevan kynttiläsysteemin ostin jo kesällä. Ehkä se pitäisi virittää vielä vähän alemmas, on vähän turhan ylhäällä. Nyt kun ulkona hämärtyy taidan mennä kuvailemaan. Laitan sitten lisää tunnelmakuvia, mikäli nyt sitten pimeästä saan kunnollisia kuvia otettua. Tunnelmallista viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Kiva kun olit poikennut :) Täältä löytyikin kiva uusi tuttavuus! Kaunista teillä!!! Itsekin juuri tänään laitoin terasseita syyskuntoon, vielä kukat pitää vaihtaa. Tuollaista isoa ikkunaa katselin tänään vanhan tavaran kaupassa, on tosi kivan näköinen teillä tuossa nurkassa!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Täältähän löytyikin ihastuttava blogi ja kaunis koti :) Ihania kuvia, tulen paremmalla ajalla uudelleen katselemaan, liityn samalla lukijaksi! Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanista kommenteista! Molempien blogit tosi ihania, hyvää viikonloppua myös teille!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3