sunnuntai 1. elokuuta 2010

Terrieriärinää

Pitkästä aikaa kuvia meidän pojista, äityivät tänään pitkästä aikaa ihan kunnolla leikkimään. On ollut pari viikkoa niin kuumaa että ei paljon ole huvittanut riekkua. Ja sisällä on ollut paljon viileämpää niin ovat ihme kyllä sisätiloissakin viihtyneet hyvin.
Ajattelin kyllä moneen kertaan että onneks noi koirat on pieniä ja lyhytturkkisia, on jo ollut paha nytkin katsoa kun oli ihan ne kuumimmat päivät miten noillakin oli kuuma. Uimassa on käyty, mutta ei sekään sitten auttanut kuin hetkeksi.
Veeti pari kertaa ihan iltamyöhällä on ottanut hepulit tuossa pihalla, johonkin se energia on purettava, päivällä ei jaksa=)
Huomenna sitten paluu arkeen niin meillä omistajilla kuin koirillakin. Töihin ois aamulla herättävä, koirat joutuu olemaan päivät yksin. Olen kuullut huhuja että töissäkin tarkenee... =) Olen aloittanut jo pikkuhiljaa laittamaan tätä kotiakin kuntoon. Tänään siivosin taas vaatteita kirpparille, pesin miljoona koneellista pyykkiä ja maalailin ulkona sisälle tulevia tavaroita. Kun vaan sen puusohvan saa tuolta autotallista vielä sisätiloihin niin sitten voi siirtyä siivoamaan autotallia....
Energistä ensi viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3