lauantai 28. elokuuta 2010

Tummaa tunnelmaa

Yritin sitten eilen ottaa hämärässä tunnelmakuvia meidän terassilta. Ei kovin hyviä. Tunnelma kyllä oli kohdallaan kun kävin illalla istuksimassa pimeässä kynttilänvalossa, harmi vaan ettei sitä saa kunnolla ikuistettua. Tai sitten en vaan osaa käyttää tuota kameraa. Mutta tässä muutama otos...
Tänään ollaan oltu aikaisin liikkeellä, jostain syystä herättiin jo ennen kahdeksaa, kauppaan riennettiin heti yhdeksältä. On myös leivottu. Parin tunnin päikkäritkin taisin ottaa. Ulkosaunaan on vielä illemmalla riennettävä.
Tulipa taas äsken katsottua Pieni talo preerialla-sarjasta yksi suosikki joulujakso. Joo, olen yhtä pimeä kuin nämä kuvat=) joulussa vaan on sitä jotain. Tykkään tuosta sarjasta muutenkin hirveästi, mulla on 6 tuotantokautta ostettuna. Olen katsonut niitä alusta asti, nyt olen toisen tuotantokauden loppupuolella menossa. Sarja tuli taas televisiosta vuosi sitten (taitaa tulla nytkin) ja silloinkin sitä katsoin. Siinä vaan on sitä jotain... ja sarja kuin sarja niin joulujaksot on niitä parhaita=)
Kiitos kaikille kommenttien jättäjille, mukava tietää että joku käy lukemassakin=) Pitäisi minunkin kerätä oma suosikkilistani, niin paljon ihania blogeja on. En vaan ole vielä perehtynyt koko suosikkilistan keräämiseen, kuinka se tapahtuu... helppoa varmaan. Leppoisaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3