maanantai 20. syyskuuta 2010

Aurinko paistaa ja...

...ja vettä sattaa. Ei taida kyllä kesä siltikään tulla. Tänään aurinko paistoi tuossa iltapäivällä tosi kauniisti ja samalla satoi aika rankasti vettä, jännän näköistä. Nurmikko on tänään leikattu viimeisen kerran tänä syksynä, aika pitkäksi oli kasvanut. Märkä vastaleikattu nurmikko + koirat = tyypit näyttää ihan shrekeiltä=) Veeti varsinkin onnistui saamaan ittensä ihan vihreeks.
Meillä on taas näitä tulilatvoja ympäri taloa. Tykkään näistä väripilkuista. Varsinkin vaaleanpunaiset on ihania. Alla oleva kuva on meidän eteisestä, johon toivon mukaan lähiaikoina on tulossa pientä pintaremonttia. Ihan eri väriä ainakin kun keltaiset seinät ja kellertävänruskea muovimatto. Mulla on siihen vanha naulakko varattuna aitassa ja muutenkin visio on ihan valmis. Toteutusapua ehkä kaivataan vähän=)
Koirista yritin aurinkoisen ilman kunniaksi napsia muutaman loisto-otoksen. Laitoin ne poseeraamaan meidän terassille. Tässä sen näkee että vaikka olisi miten loistava visio, toteutus ei aina ole ihan niin loistava=)
Onni näyttää kieltään ja Veeti luultavasti ei päästä silmistään naapurin lehmiä. Niitä pittää aina vahdata. Seuraava otos kyllä pääsi top kymppiin. Jotenkin hellyyttävä otos Onnista:
Onni toivottaa tämän kuvan myötä hauskaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3