lauantai 25. syyskuuta 2010

Huh huh!

Juu ei voi muuta sanoa tästä päivästä kuin huh huh! Kirpparit on kierretty ja mikä määrä aarteita lähti mukaan! Äiti vissiin toimi taas onnentuojana, joka kerta tosi hyvät löydät äitin kanssa=) Ensiksi käytiin taitokorttelissa ja nämä kuvat ovatkin Sarustiikan/Valkoisen tilan ostoksia. Vihdoinkin löysin (äiti löysi) kirpparilta vanhan helmitaulun. En edes tiedä miksi halusin vanhan helmitaulun, mutta nyt sen sain, ja varmaan laitan yöksi yöpöydälle niin voin siitä ihailla sitä=) Kulhoja lähti mukaan useita, vanhoja tarjottimia, tyynyliinoja pitsillä, vanha pieni seinäpeili.... en edes muista kaikkea.
Lisäksi kotiin tuli mukana 7. kausi Pieni talo preerialla- sarjaa. Voi voi kun Hannea hemmotellaan=) Olen monesti ajatellut että täälläpäin kirpparilta harvoin löytää halpoja löytöjä, mutta tänään kaikki löydöt oli mielestäni halpoja. Moni ihanakin tavara on usein jäänyt hyllyyn kun periaatteesta en viitsi hirveitä hintoja maksaa kirpparituotteesta.
Eilen ostin ruokasalin hyllylle muratin. Saas nähä kuinka pitkään onnistun hengissä pitämään. Mulla ei hirveästi viherkasveja ole, yläkerrassa peräti 2 kpl. Ne on vissiin jotain aika sitkeitä versioita kun kastelen niitä kun muistan... ja kukoistavat aika hyvin. Jostain mulle jäänyt mielikuva että muratti on aika hankala pitää hengissä.... no sehän nähdään=) Äitin kanssa eilen askarreltiin muratin suojaruukku uuteen uskoon. Tosi pikaversio, teipillä vaan vanhan kirjan sivut kiinni ja naru ympärille.
Nyt lottokuponkia tarkastamaan. Tosin kun porukkalotto tehtiin niin luulisin että joku meidän porukasta olis jo ilmoittanut jos ois miljoonat sattunut kohdalle. Mutta eihän sitä tiedä...

6 kommenttia:

 1. Moi:) Tulin eka kertaa kyläilemään tänne mukavan oloiseen blogiisi ! Kiva idea tuo ruukun koristelu.
  Mukavaa sunnuntaita sinulle ! Meilläpäin ainakin paistaa AURINKO !!!

  VastaaPoista
 2. Mun lähettämä kommentti katosi. Oletko sä online sensuroimassa mun teräviä huomioita?

  VastaaPoista
 3. No nyt toimii. Että kausi seitsemän!!! Helmi!!!
  Sisältää muunmuassa klassikkojakson "Orvot veljekset" - sisältää orvot veljekset sekä Charlesin. Sekä "Varmemmaksi vakuudeksi", jossa Charles ja Caroline Forres... siis Ingalls uudistavat liittonsa ja menevät uudelleen naimisiin.

  VastaaPoista
 4. Yritin olla tuhannes kävijä, mutta myöhästyin hiuksen hienosti. Onneksi sentään Lotto napsahti kohdilleen. Että terviisit Kalajoelta. T Heidi. Et ikinä arvaa, keneltä nuo edelliset olivat.

  VastaaPoista
 5. Hieno taulu seinällä, onko oma tuunaus? Kiva idea tuo ruukku koristelu! Jos vinkin saa napata niin taidan itsekkin tehdä noin :)

  Mukavaa lomaviikkoa teille! On luvattu ainakin aurinkoisia ilmoja ;)

  VastaaPoista
 6. Hei ja kiitos kommenteista (Heidillekin)! Taulu seinällä ei ole oma tuunaus vaan ostettu. En ihan noin taitava ole=) Ruukun koristelu-ideakaan ei ole oma vaan jostain blogista nappasin sen itselleni.

  Ja heidi (kalajoelta): saat toki mun preeriat lainaan kun seuraavan kerran tännepäin tulette=)Vai joko sulla on se kun noin tarkkaan jaksotkin tiedät...

  Aurinkoista viikkoa teille myös!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3