tiistai 14. syyskuuta 2010

Kynttilöitä kynttilöitä...

Heipä hei, sateista alkuviikkoa! Mikäs onkaan sen mukavampaa sateella kuin poltella sisällä kynttilöitä. Nyt on meilläkin kynttilät otettu taas käyttöön, ollaankin kynttilöiden suurkuluttajia. Talvellakin on lyhtyjä viritetty ympäri pihaa, on se vaan niin kauniin näköistä tuo kynttilän valo.
Aamuisin on satanut aika runsaasti vettä ja on ollut pimeää... Täällä maalla kyllä menee näin syksyisin aikansa ennenkuin tottuu siihen ihan totaaliseen pimeyteen iiltaisin. Ei kajasta katuvalot täälläpäin. Tässä eräänä iltana roskista vein iltamyöhällä ja kiireellä piti juosta takaisin sisälle=) Kyllä se siitä sitten kun lunta taas sataa niin vähän edes valaistuu.
Tänään ostin tiimarista heräteostoksena alehyllyiltä tällaiset punaiset tuikkukipot (minulla kun ei tarpeeksi näitä tuikkujuttuja jo ole...). No ihan kivathan ne on ja punainen väri on ihan piristävä. Jouluna ainakin ovat ihan loistavat... ja miksei nytkin.
Näihin kuviin ja tunnelmiin.... mukavaa loppuviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Pimeää ja sateista on...meillä,vaikka ihan tässä kaupungin ja tien kupeessa asutaan,niin katuvalotkin sammutetaan klo.24.00,ja klo.5.15 tulevat takas.Ihan on ku säkissä.Ei kajasta valot...Minä olenkin ostanut yövaloja muutamaan pistorasiaan,et yöllä ei sisällä ois niin pimeetä.

  VastaaPoista
 2. Totta, sateista ja syksyistä ja mutta silti jotenkin ihanaa! Kynttilänvalo on kaunista, ja voisi hyvin näin päivälläkin laittaa muutaman tuikun palamaan... Mukavaa sadeviikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Oi, ihana blogi. :) Ja vallan ihania tuikku-juttuja.

  Juu, meilläkin koittaa kohta maalaiselämä ja totutteleminen pimeyteen.

  Mukavaa torstai-päivää!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista=) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3