lauantai 18. syyskuuta 2010

Lauantaita!

Lauantaita jälleen, odottelen tässä elokuvaa alkavaksi. Menee nämä viikotkin niin nopeasti että ihan hirvittää. Kohta se on taas joulu=) Ulkosauna kyllä jostain syystä tekee sen, että joululaulut rupeaa soimaan päässä. Mistä lie johtuu, kai siellä on niin jouluinen tunnelma, varsinkin nyt kun ulkona on jo ihan pilkkopimeää. Ja vaikka ollaan "jo" pari joulua tässä vietetty, joulusaunassa ei vielä ulkosaunassa olla käyty. Mutta se siitä, palataan nyt vielä tähän syyskuun tunnelmaan=)
Ruokasalin nurkka sai taas istumapaikkoja lisää kun vanha pirtin tuoli sai majapaikan lautashyllyn alapuolelta. Tosin ei siihen taida mahtua enää istumaan, siinä on tällähetkellä vielä enemmän tavaraa kun tuossa kuvassa on=) Alapuolella olevassa kuvassa olevan "lehtitelineen" sain äitiltä, on kuulemma mummoni tekemä ja aika hurmaava. Heti piti hirsiseinälle laittaa, ja tietysti siihen niitä sanomiakin sisälle; kotiliesiä v. 1948. Eikun lukemaan!
Tänä aamuna heräsin siihen kun nuorempi koira oksensi matolle. Pakko oli nousta 7n aikaan siivoamaan, koska jostain syystä ne aina sihtaa suoraan matolle. Sitpä se samainen koira päättikin olla syömättä koko päivänä yhtään mitään, tai maistui sille heinä tuolta pihalta.... Illalla äiti toi mieluisia tuliaisia, itse tekemäänsä omenapiirakkaa ja pienen lanttukukon. Koirat melkein leijui ilmassa kun niin hyvä tuoksu tuli näistä tuliaisista.
Mutta nyt on riennettävä näiden tuliaisten kimppuun. Toivottavasti edessä ei ole uneton yö, kun tähän aikaan syö... Rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Onneksi on myös muilla sama tunne, että viikot menee liian nopeaan! Aika ei riitä nykyään mihinkään ...

    Kauniin "lehtitelineen " olet saanut, tuollaiset muistot on hienoja!

    Mukavaa viikonalkua!

    VastaaPoista
  2. Joo viikot menee nopeaan mutta miten se aina tuntuu että palkkapäivään on vielä liian pitkä aika=) Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3