sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Navetan siivousta

...Ja "vähän" autotallinkin. Tämä päivä onkin käytetty oikein tehokkaasti hyödyksi. Alunpitäen oli tarkoitus vielä tämä päivä hengailla tekemättä sen kummemmin mitään ja huomenna aloittaa siivoukset. Mutta aamulla olikin niin ihana ilma että siitä innostuneena ryhdyttiin tuon meidän autotallin siivoukseen.
Se olikin aivan kauheassa kunnossa. Jotain ihan hirveetä. Ei siellä kävellessä jalka osunut lattiaan kun niin paljon roinaa oli. No nyt silmä lepää=) monta monta jätesäkillistä tuli tavaraa kaatopaikalle vietäväksi ja kaikki mikä vain suinkin sellaista oli että kirpparille voi viedä niin ne lajiteltiin erikseen. Ulkopuoleltakin siistittiin sen verran että noi hirveät ritiliköt revittiin seinältä pois, ja kuolleet oksat tuosta seinän läheltä.
Tuo rakennus käsittää siis vanhan navetan, kahdelle lehmälle vissiin. Ja oisko sitten myöhemmin jatkettu tuosta oven kohdalta lisää, koska navetan puoli on hirttä ja ovesta vasemmalle päin laudasta tehtyä. Eli tässähän voisi melkein lähteä lehmä-ostoksille=) Mitähän koirat tuumais... ja Teemu...
Mulla ois pari ideaa tuon autotalli/navetan varalle.... Mutta olen saanut melkoisia vastalauseita kun olen ääneet erehtynyt ajattelemaan. Autoa me ei tuolla juurikaan pidetä. No ehkä minä keskityn aitan ja saunan sisustamiseen ja jätän tuon rakennuksen rauhaan. Ainakin toistaiseksi...
Huomenna olisi sitten luvassa aitan siivoaminen talvikuntoon. Ja pihaakin pitäisi vähän laitella. Onneksi on luvannut ensi viikolle aurinkoisia kelejä niin saa edes jotain aikaiseksikin. Aika täydellinen päivä tämä=) Illalla vielä käytiin ulkosaunassa ja ihan vaan myrskylyhdyn valossa istuttiin. Ihana loma!

2 kommenttia:

 1. Onpas teilläkin ollut touhukas päivä.On aina ihan mahtavaa kun saa jotain näkyvää aikaiseksi.
  Teillä onkin mahtavat tilat navetassa.Vaikka mitä vois harrastaa.

  Ulkosauna♥

  Hyvää loman jatkoa.
  Teillä onkin ollut tosi onnistunut reissu kirpparilla.Mahtava aina löytää jotain mitä pitkään etsii.

  VastaaPoista
 2. Ahkeria olette olleet.Kiva on kättensä töitä katsella...Ihanat kattohirret...

  Leppoisan aurinkoista lomaa:)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3