lauantai 4. syyskuuta 2010

Oviostoksilla

Tänään käytiin ostamassa tänne punaiseen taloon uusi ovi. Ei, se ei ole ulko-ovi, eikä se ole itseasiassa kovin uusikaan. Siihen laitettiin roikkumaan tällainen kranssi:
Kylläkin vain väliaikaismalli, tuo sydän on vähän liian näkymätön tuohon, pitää kehitellä siihen jotain muuta. Ovi on kyllä aivan ihana, väri on sellainen vähän "vanhan vihreä". Saa ollakin sen värinen, on niin vaalea sävy että ei oikein edes huomaa onko se valkea vai vihreä. Juuri täydellisen värinen. Nalle herra sai siis vahdittavakseen koiran lisäksi myös oven=)
Oven kahvassa roikkuu meidän ulkosaunan avain, vanha ja ruostunut.
Tänään on ollut aika vihreäsävyinen päivä kun äiti oli ostanut kirpparilta vihreän arabian kannun. Kiva saada jotain pieniä värisävyjä tänne meille. Tämä kannu pääsi nyt vanhojen lusikoiden ja kakkulapioiden säilytysastiaksi.
Kiitokset vielä oven myyjille ihanasta ovesta=) Ulkona on tällä hetkellä ihana auringonpaiste. Taidan lähteä Veetin kanssa lenkille ennen ulkosaunaa. Huomenna sitten Joensuuhun ystävää tapaamaan, aika kivoja nämä viikonloput!

3 kommenttia:

 1. Vai tuollaisia sisustussuunnitelmia sulla oli ovelle..:)Ja eipä kiittelyitä tarvita, pääasia että käyttöä löytyy..:)

  -Jaana-

  VastaaPoista
 2. Jep, ette usko kuinka voi ihminen tulla onnelliseksi ovesta=) se on sijoitettu niin että nään sen tästä sohvalta... just passeli!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana ovi :) tollasen minäkin haluaisin! Oven metsästykseen siis....Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3