sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Saunan siivousta

Tämä päivä on ollut varsin rentouttava, koko päivä meinas mennä sohvalla löhöilyksi. Aamulla sentään koirien kanssa kävin tuolta tien varresta hakemassa päivän lehden. Vasta neljän aikaan iltapäivällä kampesin ulos pesemään tuota meidän ulkosaunaa, mutta eipä mennyt hukkaan tämäkään päivä!Kuvat on aika... etten sanoisi hanurista, en saa tuolla kameralla otettuun hyviä kuvia jos on liian pimeää. Ihan varmaan vika on kyllä ottajassa eikä kamerassa, pitäisi opetella käyttämään sitä.
Jokatapauksessa, ei sitä tunnelmaa saa kuviin ikuistettua kuitenkaan. Sitä tunnelmaa kun ulkona paukkuu pakkanen ja myrskylyhdyt on ikkunalla tuomassa valoa sisälle ja kiukaassa rätisee tuli. Siinä on sitä jotain, sisäsaunaa ei voi verratakaan siihen tunnelmaan. Ja tietenkin se ajatus siitä että tuo sauna on töröttänyt tuossa paikallaan jo jokusen vuosikymmenen... muutamat löylyt siinä vissiin on otettu.
Pukuhuone on aika onnettoman pieni, rakennettukin jälkeenpäin, en tosin tiedä milloin. Mutta hyvin mahtuu istumaan. Yleensä kyllä tulee löylyjen välillä istuttua ulkona, talvellakin. Ei tuo sisustuksen puolesta kyllä ole vielä mieleinen. Ei ollenkaan.
Myrskylyhdyt odottaa jo vasussaan pimeitä syys- ja talvi-iltoja.
Saunan seinälle on joku joskus laittanut tällaisen pienen kodin jollekin, liekö asukkaita tässä punaisessa mökissa...
Niin.... muuten tämä päivä onkin ollut tällainen:
Ottakaahan Onnista mallia ja viettäkää oikein rentouttava tuleva viikko!

3 kommenttia:

 1. oispa kiva päästä tuonne saunanlauteille loikomaan....mikään ei voita ulkosaunassa käyntiä:)

  VastaaPoista
 2. Pihasaunassa on se oma tunnelma ja nimenomaan talviaikaan ! Ihania kuvia! Onni on osannut rentoutua :)
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Tosiaan, talvella tuo vasta ihana onkin. Ja kun on lunta niin toi sauna on ihan kun postikortista. Laitan talvella sitten talvikuvia=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3