torstai 23. syyskuuta 2010

Tikkaita ja tuoleja

Tänään siivouksen yhteydessä innostuin taas siirtelemään kamoja paikasta A paikkaan B. Aitasta roudattiin vanha nojatuoli yläkertaan ja yläkerrasta puutuoli alakertaan. Ulkosaunan vanhat tikkaat löysivät paikkansa sisältä ja kaappikelloa siirreltiin jälleen nurkasta toiseen. Pari hyllyä piti ruuvata seinästä ja pikkuisen siirtää, yksi hylly ylös ja toinen tuohon kerrosten puoleenväliin rappusten seinälle. Seinälamput saivat myös vaihtaa paikkaa. Tässä vaiheessa porakoneesta loppuikin sitten jo akku (!) ja pari hyllyä on vielä ruuvaamatta paikalleen. Vaihtelu virkistää.
Tämä kaikki tapahtui noin puolessa tunnissa heti välittömästi kun tultiin töistä kotiin. Jostain syystä intoa ei enää riittänyt kovin perusteelliseen siivoukseen, joten pikainen pölyjenpyyhintä ja vielä pikaisempi imurointi sai tällä kertaa riittää. Täytyy kyllä myöntää, että viimeistään noiden saunantikkaiden kohdalla luulin että tuo toinen osapuoli sanoo haisevan vastalauseen, mutta ei sillä ilmekään värähtänyt. Onnistunut sisustusratkaisu siis=)
Kuvia täytyy huomenna ottaa näistä uusista tuulista=) Siivoamisintoon vaikutti ehkä lievästi vielä se että joka paikka on suhteellisen kipeänä. Aloitettiin eilen ystävän kanssa circuitissä käynti tälle syksylle. Aika pitkän tauon jälkeen tietää taas käyneensä kinttuaan heiluttamassa. Siinäpä ne tämän päivän tärkeimmät... Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3