lauantai 11. syyskuuta 2010

Viikonlopun tekemisiä

Tarviiko tuota enää ees sanoa mutta on ne ihania nämä syksyiset viikonloput! Eilinenkin oli vapaata ja kierrettiin Joensuun kaikki kirpparit. Saldo ei kyllä ollut mainittava, ulkosaunaan löysin emalisen vesisaavin. Toisaalta minä huitelin niin nopeasti hyllyjen ohi, että onhan siellä jokunen aarre voinut jäädä näkemättä, äitin kanssa yleensä löytää vaikka mitä, se kun tutkii vähän tarkemmin tarjonnan=)
Tänään sitten käytiin ihan vaan näissä meidän kylän kaupoissa (tokulla...), ostelin ulkosaunaan ihania saunajuttuja; laudeliinoja, puisen saunakauhan ja vähän muutakin. Huomenna olisi tarkoitus pestä ulkosauna katosta lattiaan ja laitella paikkoja uuteen uskoon. Jospa siitäkin saisin sitten huomenna kuvia tänne. Meidän aarteesta, ulkosaunasta=)
Lenkilläkin käytiin koirain kanssa järven rannassa. Aika kiva ilma tosiaan, tuli ihan kuuma kun onhan jo syyskuu niin kuteet on sen mukaiset=) Ruokaa on tehty ja nyt tässä samalla katselen Pientä taloa preerialla... ah, ihana lauantai! Nämä kuvat ovat meidän keittiöstä (kuten voikin varmaan päätellä ettei välttämättä olohuoneesta kuitenkaan...). Se ihana hirsiseinä joka esille otettiin. Alla olevassa kuvassa on vanha jännä tuoli jossa saranat istuimessa, sitä kun kääntää vääntää ympäriämpäri, siitä tulee sellaiset keittiötikkaat. Aika kätevää!
Ja tämän viikonlopun tietysti kruunaa se että olen saanut tällaisen tunnustuksen! Näitä kiertää ympäriämpäri pitkin ihania blogeja ja nyt mullekin napsahti. Jeeee! Kiitos Onnesta Unelma -blogiin tästä kunniasta.
Uusia lukijoitakin on tullut, ihana juttu! Oon tosi iloinen jokaisesta uudesta ja vanhasta lukijasta. Kiva saada kommentteja, kaveritkin täällä käy mutta eivät mokomat kommentoi... taitaa kommentit tulla sitten suoraan luurin kautta... tai naamatusten=)

3 kommenttia:

 1. Oi.luin tuosta,että Joensuussa olit eilen.Todennäköisesti asut Pohjois-Karjalassa.Minä täällä Lehmossa.Minäkin eilen kiersin Joen jättikirppiksen ja tänääön valintakirppiksen...

  Muuten:miten pääsen sivujesi lukijaksi,kun ei ole sitä kuvallista lukija listaa....

  VastaaPoista
 2. Juu Pohjois-Karjalassa, Joensuuhun matkaa n. 40km. Näinkin aikaisemmin siellä jättikirppiksellä sen pöydän missä on miljoona laatikkoa ja sitten se olikin jo sinun blogissa=) Nyt näyttääkin tosi hyvältä kun kuvia katsoin. Maailma on pieni=)

  Tuosta lukijahommasta en tiiä, mutta kyllä siihen pääsee jotenkin kun on siihen muutama uusi lukija tullut...

  VastaaPoista
 3. Kiva että tunnustus piristi päivääsi :)
  Innolla odottelen teidän ulkosauna kuvia! Mukavaa sunnuntai päivää!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3