torstai 9. syyskuuta 2010

Yhtä juhlaa

Siinäpä se taas vierähti tämäkin viikko. Työviikko ainakin, koska huominen on vapaapäivä! Toivottavasti on yhtä ihana ilma kuin nyt pari päivää on ollut, voisi koirain kanssa lähteä metsään samoilemaan. Yhtä juhlaa on tämä syyskuun alku, kun on monet synttärit melkein viikon sisään. Ensin Sami, tänään Teemu ja ensi viikolla iskä. Huh, onneks ihan hillitysti on juhlittu, ei muuten jaksais=)Tällä viikolla sain vihdoin ikkunat pestyä, ei ois huvittanut ei yhtään. Miten voikin olla vastentahtoista hommaa. No nyt saa olla tyytyväinen kun sekin homma tältä syksyltä tehty. Kuistin ikkuna tosin vielä kaipaa puhdistusta mutta sen kerkeää...
Iltapuhteiks innostuin vielä järkkäilemään täällä näitä kamoja taas vähän uuteen uskoon. Ajatus on "kuplinut" kyllä jo muutaman päivän ja nyt tapahtui toteutus. Ihan pientä järjestelyä vaan, mutta ah niin piristävää=)
Ulkosaunan siivous voisi olla tulevan viikonlopun hommia. Siinä kai sitä on suunnitelmia tarpeeksi=) Toivotaan aurinkoista viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Ihania nuo lasikipot ja kaunis tarjotin!
  Iloista viikonlopppua :)

  VastaaPoista
 2. Mistä näitä ihania blogeja oikein tupsahtaa minun koneelle...eka kertaa jostain päin tänne eksyin ja heti ihastuin...laitoinpa ihan blogilistalleni...tervetuloa vain käymäöän kylässä minunkin sivuilla.

  Ihana koti sulla...kivaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos ihanista kommenteista=) Sitä samaa sinnepäin, kylässä käyty sinunkin blogissa ja suosikkilistalle laitan (tekeillä on koko ajan)! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3