tiistai 12. lokakuuta 2010

Aurinkoinen olohuone

Heippa taasen! Tänään paistoi aurinko niin kauniisti meidän olkkariin, että yritinpä tallentaa kameralle sen auringonpaisteen. No en kovin hyvällä menestyksellä kuitenkaan, mutta kyllähän nämä otokset parhaita on kunnon luonnonvalossa. Meidän pieni olkkari siis edestä ja takaa.
Tämä oli alunpitäen siis makuuhuone kun tähän muutettiin. Vuoden ajan tässä makkaria pidettiin, sitten tuli yläkerran remontti. Remontin valmistuttua makkari muutettiin ylös ja kun minä halusin sen oman ruokasalin niin olohuoneen kamat siirrettiin tähän huoneeseen ja entisestä olkkarista tuli sali=) Ihan kiva järjestely senkin takia että kun keittiöstä lähti ruokapöytä pois, niin sielläkin on nyt mukavan tilavaa. Remontin yhteydessä saatiin tuohon tuo ovikin, ennen siinä oli pelkästään ikkuna.
Ja tässä vielä se hirsiseinä, joka viimeisimpänä kaivettiin esille (siihen en kyllästy ikinä). Harmi että televisiolle ei muuta paikkaa majatalossa ole, peittää ihan liikaa tuota seinää=/
Ja tässä meidän uudet hienot rappuset (joiden maalaus oli toooosi mukavaa ja joiden sipistelymaalaukset on vieläkin tekemättä...).
Varsin viileät on kelit olleet, opin ainakin sen ettei lenkille kannata tällä tuulella enää ilman pipoa lähteä. Mutta onneks sisällä on lämmin=) taas on lämmitetty niin täällä kyllä tarkenee... uskokaa vaan...

9 kommenttia:

 1. Todella viihtyisän näköinen olkkari teillä! Kivoja siustus juttuja ympäriinsä :) Täällä satoi ensilumi maahan yön aikana, joten pipoa piti aamusella kaivaa esiin :)
  Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kyllä aurinko näkyy kuvissa.Ihanasti siellä paistaakin.

  Kaunis olohuone.Kivaa tunnelmaa.

  Ja hurmaava pitsipeitto sohvalla♥♥

  Oletko itse tehnyt sisustusoven nurkassa.Ihana.

  Puita piti täälläkin takkaan laittaa,sen verran viileää oli.

  Pipo piti haravoidessäkin pitää,ja talvitakit hain varastosta.

  Mukavaa keskiviikkoa

  VastaaPoista
 3. Kylläpä on kaunista!!! Ihana pitsipeitto sängyllä, tykkään vatavasti!! ja tuo nurkassa oleva ovi!! Upeeta, mahtavaa! Näitä kuvia on ilo katsella.

  Jyhkeä hirsiseinäkin pilkottaa!! Onko teillä enemmän hirsipinnalla? Hirsipinta on vaan niin kaunis!!

  Täällä myrskyää aika lailla! kun vaan ei sähkökatkoja tulisi.

  VastaaPoista
 4. Ihana olohuone teillä siellä:)
  Tuo ikkunallinen ovi on varsin hurmaava.

  VastaaPoista
 5. Kauniilta näyttää! <3 Täällä on tänään niin pimeä päivä,ettei saa kunnolla kuvattua sisällä,tulee ihan pimeitä kuvia. Auringonpaistetta odotellessa!

  Kyllä omassa talossa remontointi on ihanaa puuhaa,ainakin sitten kun on valmista,näkee oman kätensä jäljen! <3

  VastaaPoista
 6. Hei ja kiitos jälleen kommenteista!

  JaanaElina: En suinkaan ovea ole itse tehnyt, viime syksynä kannoin sen tuolta aitan takaa sisälle. Varmaan jonkun näistä meidän ulkorakennuksista vanha ovi. Toiselta puolelta nimittäin väriltää musta niinkun meidän ulkorakennusten ovet.

  Liisa: On meillä hirttä esillä myös ruokasalissa ja keittiössä, vielä yksi seinä himottas ottaa esille, mutta pitäs sitten ikkunakin siihen laittaa koska siinä on ikkuna ollut ja se on peitetty.

  Mukavaa viikon jatkoa kaikille teille!

  VastaaPoista
 7. Siun pitää hankkii joku antiikkikaappi tuolle telkkarille

  VastaaPoista
 8. Kiitos kiitos kommenteista! Antiikkikaapista olen haaveillut ja ihan varmasti sellaisen ostan kun oikeanlainen kohdalle sattuu. Sais tosiaan tuon telkkarin piiloon.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3