keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Eteisen tuunausta

Harmi kun mulla ei ole kuvaa tuosta meidän eteisestä ennen tätä muodonmuutosta. No yrittäkää kuvitella... keltaiset seinät ja ei paneeleita. Paneelittomuus ei niinkään ollut se ongelma vaan ne keltaiset seinät, jotenkin sellainen inhottavan keltainen tunnelma kun lattiakin on ruskehtava. No tässä se nyt on:
Joka kuvassa voipi olla tavarat vähän eri tavalla kun siirtelin niitä eestaas pitkin päivää=) Listathan tuosta vielä puuttuu, puolivälistä ja lattiasta, mutta ne kerkeää... Tuo naulakko muuten löydettiin tuolta meidän liiterin ylisiltä, olipahan melkoinen löytö!
Oon ihan hirveän tyytyväinen. Iskä oli maanantaina täällä Teemun kanssa laittamassa nuo paneelit ja myö sitten maalattiin. Ja maalattiin. Tuo yläosan maali ois ehkä voinut olla hitusen harmaampi, näyttää vähän ainakin kuvissa ihan siniseltä.
Koirat sai omille "varusteilleen" näin hienon naulakon:
No nyt on sitten taas tämän viikon siivoukset tehty. Hiekkaa tosin kantautuu sisälle niin paljon että harjaa pitää heiluttaa päivittäin. Lunta odotellessa... No menihän se loma näinkin, paljon tosin saatiin aikaiseksi, mutta kyllähän tuota tekemistä vielä olis. Huomenna taasen töihin, Teemun loma vielä jatkuu.
Takkaa on tänään lämmitetty, tosin nythän täällä meillä punaisessa talossa onkin ihanan lämmintä muutenkin kun Teemun isä kävi asentamassa meille uudet sähköpatterit. Edelliset ei oikein toimineet toivotulla tavalla, vaikka paljon uuneja lämmitetäänkin niin silti talvipakkasilla patterit on ihan tarpeelliset...

Jep, nyt voikin sitten ruveta jo odottamaan viikonloppua=) Rentouttavaa loppuviikkoa!

6 kommenttia:

 1. Tuli tosi kaunis eteinen.Kyllä valkoinen maali tekee ihmeitä.Voin kyllä kuvitella keltaisen värin eteisen seinille.Omassa kotonanikin oli keltainen eteinen.Se oli kai joskus muotiväri=).
  Me maalattiin pojan huone mukamas harmaaksi,mutta se näyttää ihan siniseltä.Ihan kivalta näyttää sinisenäkin tuo yläosa.Jotenkin nuo värit ovat niin suloiset.

  Naulakko oli kiva löytö.Sopii sekin hienosti eteiseen.Katselin tänään kirpparilla vanhaa naulakkoa,sellaista jossa on ukonpääkoukut.17 euroa oli hinta,en ostanut kun en välttämättä tarvitse.Hieno olis kyllä ollut.

  Oikein mukavia työpäiviä.Ja mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis valkoinen eteinen...ja naulakko oikea löytö ja ihan omasta takaa...

  Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 3. Hieno eteinen, meidän eteinen on keltainen ja inhoan sitä yli kaiken, mutta se onkin jossain vaiheessa remontin edessä. Valkoista maalia haluan myös sitten meidän eteiseen :) se tuo lisää tilan tuntua ja valoisuutta!
  Kiva löytö tuo naulakko!
  Mukavia työpäiviä!

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno eteinen! Ja tosiaankin huippulöytö tuo naulakko!!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Meidän entinen keltainen eteinen on ikävä kyllä ihan minun omaa syytä. Jostain syystä halusin maalata seinät keltaiseksi kun tähän muutettiin =/ Mutta näyttääpähän nyt sitten vaan entistäkin paremmalta=)Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Hmm.. tuo naulakko näyttää tosi samanlaiselta kuin mun juuri kunnostamani naulakko ukonpäineen. ;)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3