torstai 28. lokakuuta 2010

Keittiöjuttuja

Heissan, täällä taas. Huh tätäkin päivää, olen ollut niiiiin väsynyt. Töistä tultua tehtiin kyllä niin nopea siivous ettei tosikaan. No tuli pölyt jotenkuten pyyhittyä ja imuroitua. Ei oikein tunnu siltä että ois siivottu, oli niin pieni vaiva.
Tämmöset sateiset ilmat ne väsyttää. Koko päivän niin pimeetä, on ollut jo monta päivää. Ei ihmekään ettei järki ole juossut, nukuttaa vaan=) Mieli tekisi vaihtaa järjestystä täällä tai myllätä jotain että tulis vähän vaihtelua maisemiin. Katsoo nyt jos tässä jotain keksii, tuota ruokasalia suunnittelin pari viikkoa sitten uuteen uskoon, mutta tuo nykyinen taitaa olla toimivin järjestys kuitenkin.
Tässä kuvia meidän keittiön jutuista. Ylläolevassa kuvassa ne meidän leivät katossa, täytyisi vaan vielä muutama leipä lisää laittaa. Ostin silloin yks lauantai-iltapäivä kun tuon idean sain, kaupan tyhjäksi reikäleivistä. No joo tietty noi leivät ois pitänyt tehdä itse=)
Leipätangosta roikkuu myös litran mitta jonka löysin meidän navettaa siivotessa. Vähän kärsinyt mutta yksi niistä pienistä aarteista joka on varmasti tästä talosta lähtöisin, siksi sitäkin ihanampi.
Voi voi kuinka toivonkaan että lähitulevaisuudessa saadaan tänne uusi lattia. En edes aloita tuosta laminaatista... Vaalea lautalattia vaan ois niin unelma, ei tarvitsis mattojakaan, sehän ois niin kaunis ettei sitä tarvitsis peittää. No mutta tässä taas tälle päivälle haaveiluja, hyvää viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Täällä olikin edellinenkin postaus minulta katsomatta.Meni tässä pari päivää erittäin huonoilla blogikäynneillä,poika vei minun läppärinkin mukaansa.

  Jo verhoa vaihtamalla saa vaihtelua aikaan.Kiva idea laittaa pöytäliiina verhoksi.Ja mattokin on hieno.Meilläkin oli kotona tuon tapainen aikanaan mutta se on jo parhaat päivänsä nähnyt,eli missä lie.

  Ihania kuvia keittiöstä.Niin tunnelmallisen näköistä.Puuhella on mahtava.
  Kivasti leivät tangossa.Noinhan niitä ennen säilytettiin.

  Meillä on siivous kokonaan tekemättä.Ensi viikolle jää.
  lautalattia pitäis meilläkin hioa ja siinä vaiheessa laittaisin sen vaaleaksi.On vaan niin iso homma tyhjentää talo hiomisen ajaksi.Ehkä ensi kesänä sitten.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Kauniita keittiö kuvia!
  Onko teillä puuhella käytössä? Lämmitättekö sitä talvisaikaan?

  Ihanat ruisleivät tangossa!

  Mukavaa viikonlopun aikaa :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kaunista! Samaa minäkin ajattelinm kysyä, että onko puuhella käytössä? harmi, jos jää käyttämättä. Se jos mikä luo sitä tunnelmaa omakotitaloon, jos on puuhella tai puu-uuni. ihana tuo leipätanko!!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. "manniineja" sanoisi kummipoika

  VastaaPoista
 5. Kylläpä on tunnelmaa täysi teidän keittiö:)Leivinuuni on ihan huippujuttu!
  Kauniita tavaroita:)

  VastaaPoista
 6. Kiitokset jälleen kommenteista.

  Hellaa ei meillä juurikaan käytetä, mutta tuossa samassa on leivinuuni (luukku vähän kuvasta näkyykin) ja sitä kyllä lämmitellään talvella melkein päivittäin. Aika kivasti se tuvan lämmittää=) Pitäisi vielä "opetella" siinä ruuatkin tekemään.

  Vai manniineja sanoisi kummipoika=) tarkoittanee mandariineja? Ihanaa, kohta nähdään, sitten pitää katsoa täällä ollessa se Lumiukko dvd:ltä=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3