tiistai 5. lokakuuta 2010

Löytöjä ja leikkikavereita

Siinäpä ne tämän päivän tärkeimmät otsikossa. Melkoista lentämistä on tämä päivä ollut. Heti aamusta maalattiin eteistä ja sitten lähdettiin Joensuuhun. Parilla kirppiksellä kävin ja roppakaupalla löysin taas kaikkea ihanaa. Paljon olen aarteita tänään kotiini saanut. Esimerkiksi tällainen ihana pieni jakkara 5 eurolla, käypi ku nenä päähän meidän olohuoneeseen:
Minust tuo on aika hurmaava, tykkään tuosta kankaastakin, vois vaan paremmin yrittää sitä tuohon viritellä. Alla oli näköjään ihan punainen kangas mutta mieluummin tuo saa näkyvillä olla. Veeti sai tänään uuden leikkikaverin, nyt löytyi muuten sellainen friidu joka laitto meidän phantomin kuriin. Jokusen kuvan otin, mutta taso on suurinpiirtein taas tämä:
Meidän Veeti on tuo edellä juokseva valkoinen viiva, Nita juoksee Veetiä kiinni=)
Onni parka joutui (pääsi) porukoille siksi aikaa hoitoon. Ajattelin että tulee liikaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita jos molemmat olisi olleet mukana. Vaikka nyt jälkeenpäin kyllä luulen että Nita olisi pistänyt pojat riviin=)
Niin on valkeeta porukkaa että ihan silmiin koskee kun näitä kuvia katsoo=) Tässä vielä kaverukset tutkii jotain toooodella mielenkiintoista:
Kotiin tultua vielä maalattiin eteinen kertaalleen. Täällä on taas kaikki vähän hujan hajan kun eteisen kamat on poissa eteisestä, niin ja ne tämän päivän löydöt pitää paikalleen laittaa. Kyllä niille kaikille paikka on.. on on! Huomenna siis siivousaamu. Iltapäivällä lämmittelen takkaa enkä tee yhtään mitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3