torstai 21. lokakuuta 2010

Pikkukenkiä joka lähtöön...

Tänään sain äitiltä kasan kenkiä. On juhlakenkää, joulukenkää, arkikenkää, tildakenkää, lyhytvartista kenkää ja pitkävartista kenkää. Niin ja luistin. Mulla omat kengät on yleensä sitä tennarimallia, mutta kyllähän tällaiset kengät ois paaaaljon hienompia.
Äiti on tehnyt suurimman osan noista kengistä tämän päivän aikana, tekeeköhän se näitä ens yönä unissaankin... Lisääkin olisi varmaan valmistunut, mutta loppui täytteet kesken. Ei ruvennut omia tyynyjään purkamaan tämän takia, vaikka ehdotin...Mutta onhan tuossakin jo kenkiä. Kun minä näitä ripustelemaan rupean, niin näitä on kyllä pitkin taloa sitten=)
Eikö olekin ihania!?! Tuollaiset punaiset saappaat olisi aika hienot jouluna=) Kaupan kengät on näihin verrattuna ihan tylsiä. Jee, mulla alkoi tänään viikonloppu. Huomenna ostoksille pitkästä aikaa. Pikkulinnut lauloi että Joensuun kirpparilla on aika kivoja juttuja tänään ollut. Nimenomaan ollut, voipi olla ettei ole enää huomenna. Pikkulinnut ei minulle ikävä kyllä niitä löytöjä ostaneet, toivat vaan tiedon että on vaikka mitä=)
No jospa siellä vielä jotain löytöjä mullekin olis. Mitäänhän minä en enää varsinaisesti tarvitse (paitsi sen astiakaapin), mutta ainahan sitä jos jotain kivaa löytää, niin mukava on ostaa. Palailen varmaan asiaan huomenissa=) Viikonloppuja!

9 kommenttia:

 1. Onpas kenkiä.Hyvä ihme miten paljon.
  Äitisi on kyllä mestari ompelija.

  Mukavaa ostospäivää.Toivottavasti tulee löytöjä eteen.

  VastaaPoista
 2. Onpas paljon suloisia kenkiä.
  Tuollaiset olisi kyllä kiva vetäistä jalkaan.
  Onnea mukaviin löytöihin:)

  VastaaPoista
 3. Voi että kun on kauniita kenkiä!! Tiedänköhän minä tämän sinun äitisi, kun hän kerta tildajuttuja tekee??*miettii*

  Onnea huomiselle ja mukavia löytöjä sulle!!

  VastaaPoista
 4. Ihania kenkiä. Äitis täytyy laittaa se oma blogi ja avata nettipuoti.

  -"anonyymi"

  VastaaPoista
 5. Hei ensivierailulla täällä mukavan oloisessa blogissa ja kirjauduin heti lukijaksesi :) Nuo kengät ovat kerrassaan kauniita ! Äitisi pitäisi perustaa kenkäkauppa ;)
  Iloista viikonloppua sinulle

  VastaaPoista
 6. Mahtavan paljon kenkiä ja todella suloisia kaikki, ei muuta kuin vaan puoti pystyyn ja myymään niitä :)

  Mukavaa viikonlopun aikaa ja toivottavasti löytyy kivoja kirppisostoja! Itsellä suuntana viikonloppuna Joensuun käsityö ja antiikkimessut....

  VastaaPoista
 7. Ihania sisustuskenkiä....ei kun myyntiin vain:)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista ja kehuista. Äiti käykin varmaan itse tätä blogiani lueskelemassa joten kehut menevät suoraan oikeaan osoitteeseen=)

  VastaaPoista
 9. Voi miten ihania kenkiä sinulla täällä! <3

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3