sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Puusavottaa

Tänään täällä meillä on tehty puusavottaa. Tai siis tarkennuksena: iskä ja Teemu ovat tehneet, minä heiluin haravan kanssa ja olin tekevinäni jotain=) Ihana ilma oli tänäänkin, tosi lämmintä ja auringonpaistetta. Kyllä vaan niin nopeaan menee nämä päivät, varsinkin lomapäivät, ihan hirvittää.
On tänne sisällekin taas jotain pientä uutta saatu aikaiseksi, olkkarin seinälle laitettiin lokerikkoja ja keittiön kattoon ruisleivät. Kuvia ei vielä valitettavasti ole, pitää vielä molempiin projekteihin tehä ensin pieniä hienosäätöjuttuja. Aika runsaaksi näköjään talvea kohti menee tämä sisustuspuoli, keväällä sitten tulee tarve karsia vähän tavaroita pois.
Huomenna sitten tupeen uudistusta, ihan kiva juttu, melkoinen uuniluuta tämä rupeaa olemaankin=) Olen kyllä siinä mielessä vähän outo kai, että tylsä käyttää lomapäivää parturissa istumiseen, mutta tämän ajan varasin jo aikoja sitten ennenkuin edes tiesin tästä lomasta. Ja eipä tuota passaa enää siirtää eteenpäinkään... Mutta nyt vissiin on lähdettävä ulkosaunan lämpöön, palaillaan!

1 kommentti:

  1. Ihania ilmoja oli täälläkin viikonloppuna.Ulkona tulikin oltua päivisin.
    Mielenkiinnolla odottelen kuvia ruisleivistä katossa,kuulostaa niin ihanalta.

    Mukavaa lomanjatkoa.

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3