lauantai 9. lokakuuta 2010

Silityslautailua ja kukkia

Viikonloppua jälleen! Suoraan asiaan siis... sain äitiltäni pari päivää sitten tällaisen vanhan silityslaudan, on kuulemma ukkini äidin lauta. On tietysti aika mielenkiintoista, että minä kannan suunnilleen vanhasta saunanpenkistä kaikki tänne sisälle, äiti on seurannut tätä touhua nyt pari vuotta ja sit ikäänkuin sivulauseessa käy ilmi että ainiin onhan meillä se silityslautakin siellä autotallin perällä... =) terveisiä vaan äitille! Onneksi ei kerinnyt polttopuuksi mennä tämä.
No puoli tuntia siitä kun kävi ilmi että tämä aarre on olemassa, se huristeli jo micran takakontissa tänne meille päin=) No pitihän se tämäkin aarre sisätiloihin saada, kylppäriin sitä kaavailin vaikka pyyhehyllyksi mutta ei se sinne mahtunut joten yläkertaan pääsi vilttitelineeksi. Täytyy vaan aitasta käydä loputkin viltit siihen etsimässä.
Ja vanha silitysrautakin siihen piti laittaa rekvisiitaksi. Päällyskangas laitettiin uusi kun vanha oli jo niin kulahtanut ja likainen. Täytyy näköjään vielä paremmin viritellä tuota meidän kangasta, kiireessä tuli laitettuun vähän huonosti (kun se piti heti silloin iltayhdeksältä saada tuonne yläkertaan kun se meille tuli...).
Eilinen päivä oli aika epätodellinen, positiivisessa mielessä tietenkin. Ei sitä aina aamulla tiedä mistä sitä päivällä itsensä löytää=) No saldona oli ihan huippupäivä ja muutama mukava löytökin ja paaaaljon hyvää mieltä. Kiitos friiduille! Ja näistä ihanista kukista kans:
Mitäs sitä tänään.... varmaan jos pihalla taas laittelis paikkoja kuntoon. Teemu olikin eilen hirveen kasan lehtiä saanut raivattua pois. Vaikka niitä vielä tippuu niin oli siinä sellainen määrä mitä pois vietiin, että kivempi nyt, kun sitten keväällä niitä raivata. Ensi viikolle on luvattu lumisadetta...

2 kommenttia:

  1. ihana silityslauta, tahtois tuollaisen:)

    Mukavaa sunnutain jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kävit vierailulla. Miten minä en sinun blogiisi ole aiemmin törmännyt. Sulla on tosi kaunis ja ihana blogi, laitan heti suosikkeihin.

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3