sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Syysunelmia

Otsikoksi piti laittaa ihan ehdottomasti tuo, koska kyseinen laulu on soinut päässä koko viikonlopun. Pikkuhiljaa rupeaa jo ärsyttämään=) Kuvatkin ovat kovin syksyisiä, tiedä sitten siitä unelmasta...
No onhan tuo terassi tietysti yksi toteutunut unelma=) Tänä viikonloppuna olen laittanut terassia talvisempaan kuntoon, samoin etupihan kuistin olen vihdoin saanut siivottua. Ihan lopullisessa talviasussaan ei kuisti tai terassi vielä ole, koska puuttuu lyhtyjä ja luistimia ja vanhoja suksia. Mutta ei vielä viitsi suksia oven pieleen laittaa kun lumesta ei tietoakaan.
Tänään tosin täällä meilläpäin ehkä minuutin ajan sateli ihan pienenpieniä lumihiutaleita. On aika monipuoliset ilmat tänään ollut. Aamulla on tosi pimeää ja satoi vettä, sitten rupesi paistamaan aurinko ja paistoikin kirkkaasti. Jossain vaiheessa oli ihan kuin ois ulkoa valot sammutettu ja sitten alkoi tuulemaan tosi kovasti. Ja sitten tuli sitä lunta sen minuutin.
Etupihan kuistille viritettiin tuollainen vanha ikkuna seinälle, jossain blogissa näin idean. Talvella jos tuohon sydämen paikalle laittaisi havukranssin.
Olo on ollut tänään aika väsynyt, mietin jo että olenko kenties kipeäksi tulossa kun sisälläkin kylmää ja täällä on sentään ainakin 25 astetta lämmintä kun on lämmitetty leivinuunia.
Kiitokset kaikille kommentoijille! On ihana saada kommentteja ja uusia lukijoita. Mukavaa uutta alkavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kaunista syystunnelmaa siellä :)
  Täällä on tänään ollut hyvin kylmä ja tuulinen ilma, niin kait se talvi vaan sieltä kohta saapuu, vaikka tuntuu että vasta saaimme nauttia helteistä! Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Hieno tuo penkki tonkan alla.

  Aivan ihania juttuja olet laittanut terassille ja kuistille.
  Emalikippo ja vanha kattila on mukavat.Tonkasta puhumattakaan.

  Hienon silityslaudan olet saanut.Tuollaisen ottaisin minäkin.

  Täälläkin tänään välillä tuuli ja sato ja välillä paistoi aurinko.Hienosti lenteli lehdet puusta,samalla kun haravoin.Ei kyllä jäänyt mitään merkkiä haravoinnista,saman verran lehtiä jäi maahan kuin aloittaessa.Kokoajan putoili lisää maahan.

  Mukavia syysunelmia alkavalle viikolle.=)

  VastaaPoista
 3. Tuntuu hyvältä katsella eri blogien syksyisiä tunnelmia. Kauniisti olet syksyä laittanut. Täällä on kamala myrsky, täytyy mennä pihalle katsomaan onko minun syksyasetelmat enää ehjinä vai onko tuuli vienyt ne mennessään..

  VastaaPoista
 4. Upeita astelmia, hieno idea laittaa tuo ikkuna tuohon seinään, näyttää hyvältä.

  Mukavaa viikonjatkoa.

  VastaaPoista
 5. Kauniita asetelmia olet tehnyt...sieltä se talvi tulee...valmistautukaamme....:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaunis kommenteista! Olen tosi iloinen että käytte kommentoimassa!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3