perjantai 1. lokakuuta 2010

Välipäivä

Huomenta! Ulkona taasen ihana ilma, jospa sitä tänään saisi jotain näkyvää aikaiseksi. Eilinen meni enemmän ja vähemmän vaan hengaillessa. Ei vaan jostain syystä jaksanut tehdä yhtään mitään, oli vähän sellainen välipäivä. Aamulla aikaisin lähdin taas lenkille koirain kanssa, mutta ei siitäkään oikein mitään meinannut tulla. Onni yritti vähän väliä kääntyä muina miehinä takaisin ja muutenkin niitä piti melkein perässä vetää. Ovatkohan väsyneitä vai mikä lie, vaikka ei sekään mikään ihme ole, on niillä vähän erilailla ollut ohjelmaa tällä viikolla.
Keskiviikkona sain onneksi siivottua tämän talon lattiasta kattoon. Vähän niinku alkulämmittelynä iltapäivän circuitille=) Alla olevassa kuvassa muuten meidän talon ainoa metsästyssaalis... suoraan äitini ompelukoneesta. Pitäähän jokaisessa kartanossa jonkinlainen metsästysjuttu seinällä olla. Idea on Tilda-kirjasta. No en nyt tiedä onko sen paikka tuossa mutta eikai tätä sisustushommaa tarvitse niin vakavasti ottaa=) jotain huumoriakin...
Tänään ohjelmassa olisi tavaroiden viemistä kaatopaikalle, terassin siivoamista, pihan haravointia... Tässä muuten kuva aika kivan näköisestä arabian kulhosta, jonka löysin viime kirpparikierroksella:
Aurinkoista viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia kodistasi...kyllä siivouspäivän puhtoista tuoksua ei voita mikään...
  Piha huutaa meilläkin siivousta,mut taas tään polven kanssa pitää varoa.
  Tuo arabian kulho on kaunis...erilainen kuin muuten näkee.

  Jaksaskohan käydä tänää kirpulla...no jää nähtäväks.

  Kivaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 2. Välillä pitää huilatakin.
  Aika paljonhan olet tällä viikolla saaanut aikaiseksi.

  Kaunis koti teillä.Vanha ovi on ihana.Ja hurmaava metästyssaaliskin siinä.

  Paljon ohjelmaa tälle päivälle sulla,muista myös huilata välillä.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3