maanantai 25. lokakuuta 2010

Virityksiä

Heips vaan kaikille, se on taasen maanantai. Joulu se vaan lähestyy... =) Viikonloppu tuli ja meni, mutta nythän se on taas viikko hyvin käynnissä kun maanantai alkaa olla ohi. Oon taas viritellyt tänne yhtä sun toista, joka nurkassa jotain uutta=) Eilen "tein" olkkariin uudet verhot. Tein ja tein. En tehnyt muuta kun vanhan valkoisen liinan tuohon ikkunan päälle kaksinkerroin ja siihen nuo pitsit. Ei tarvinnut ommella tai saksia, en olisi kyllä raaskinutkaan tuota leikellä. Kun kyllästyy niin voi sitten pöydälle laittaa=)
Kuvien laatu ei taaskaan häikäise, mutta kai tuosta jotain selvää saa. Sydämiä on viritelty taas sinne ja tänne. Ulko-oviin ja sisäoviin. Kiva sitten taas keräillä näitä virityksiä pois, silloin kun yleensä haluaa kerätä kaiken ylimääräisen pois. Mutta sittenpä keräillään, vaihtelua se on tämäkin.
Tässä kuva olohuoneen uudesta matosta (bongaa veeti...), suoraan äitini vintiltä. Tuo matto on joskus ammoisina aikoina kun olin pieni, ollut meidän kotona olohuoneen lattialla. Monta kertaa on kuulemma meinannut mennä roskiin, mutta onneksi ei sentään. Tykkään tosi paljon. Sit kun meillä joskus on se vaalea lautalattia, mattokin näyttää paremmalta.
Tämä päivä on ollut aika mielenkiintoinen, monenlaista aarretta olen saanut tänne kotiin taas, isompia ja pienempiä. On siinä aina kotiväellä ihmettelemistä että mitä se nyt taas tänne roudaa...
***
Vauhti päällä näköjään, julkaisin tämänkin tekstin ekaksi tuolla minun blogilistan puolella, joutaa vissiin nukkumaan.... öitä!

5 kommenttia:

 1. Ihania juttuja täällä taas!

  Aarteita on kiva saada ja tuoda kotiin, niin on täälläkin välillä ihmettelemistä,että mitä milloinkin roudaan kotiin! Mutta aina tavarat löytävät oman kivan paikkansa :)

  VastaaPoista
 2. Verhoista tuli kivat. Eihän siihen paljon tarvita,kun jo uutta ilmettä saadaan kotiin. Ja tuo matto on aivan upea, ei saa heittää roskiin. ja olohuoneen penkki on myös upea!!

  VastaaPoista
 3. Kaunista viritystä olet tehnytkin:)
  Ihana tuo vanha ovi siellä seinää vasten ja tuoli siinä sohvan edessä.
  Ihanaa tunnelmaa:)

  VastaaPoista
 4. Kaunista taas! Tuo ovi ja sydänkranssi siinä, tahtois samanlaisen!!!

  VastaaPoista
 5. Hanne, minäkin olen sydänhullu...ja näyttäs olevan ihan samanlaisia kuin sullakin...;=)
  Ihanalta näyttää teillä.
  Mukavaa viikon jatkoa.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3