lauantai 6. marraskuuta 2010

Arvovaltaisia vieraita

Tänään meillä punaisessa talossa kävi heti aamusta varsin arvovaltaisia vieraita. Vieraiden tuloa oli odotettu jo pari kuukautta ja taloa laitettu kuntoon useita päiviä. Matot oli pesty ja kaapit siivottu. Autotkin pestiin tätä ainutlaatuista vierailua varten. No täytyy myöntää... ei ollut sattumaa että koiratkin trimmattiin juuri tällä viikolla...
Veetikin osasi käyttäytyä suhteellisen kunnioittavasti. Veetille oli hieman arvoitus että kuinka tämä vieras tällä kertaa oli paljon nopeampi kuin viime vierailulla, samaa päivittelin minäkin kameran takana, ei meinannut keretä kaveruksia saada samaan kuvaan millään. Tämä vieras oli nopea.
Ja tottahan arvovaltaisten vierailuihin liittyy usein myös tanssiminen. No ei auttanut kun laittaa musiikit soimaan ja tanssia hiukan (siitä minulla ei valitettavasti kuvaa ole...). Rukin kehrääminen ei ollut ohjelmassa etukäteen, mutta toki tämän tason vierailla on valta poiketa ohjelmasta.
Ei auttanut kuin mennä muutetun ohjelman mukaan. Välillä toki pysähdyttiin keskustelemaan päivän polttavista asioista ja pohdittiin mm. säätä. Ohjelmassa oli tietenkin myös kunnon päivällinen ja seurustelua.
Toi vieras myös tuliaisia maalaistaloon. Nämä kauniit kyltit aitan ja huussin oveen. Taidan ihastella niitä talven yli vielä tuossa eteisessä ja ensi kesänä siirtää ne ulos oikeille paikoilleen.
Ei siis ihan perinteinen punaisen talon lauantai-päivä. Mutta kyllähän tästä vierailusta puhutaan vielä pitkään!

5 kommenttia:

 1. Voi miten suloista :) Ihanan vieraan olet saanut kyläilemään, mikäs sen ihanapaa viettää pyhäinpäivää noin kivassa seurassa! Kivat tuliaisetkin olet saanut! Iloista iltaa sinne teille!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa illan jatkoa arvovaltaisen vieraan seurassa:)

  VastaaPoista
 3. Ihanan arvovaltainen vieras on kyläillyt teillä! Kyllä siinä on huiske käynyt ennen vierailua ja vierailun aikana.:)

  Mukavaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihana vieras sulla...on pistänyt vähän kummitätiin vipinää:)

  VastaaPoista
 5. Ihana saada kummipoika kylään.Onpas suloinen pieni mies.

  Ihanat kyltit.

  Kurkkaappa blogiini,siellä on sinulle haaste.

  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3