maanantai 29. marraskuuta 2010

Hyvin tarkenee...

Ulkona nimittäin! Miten sitä viime vuonna onkaan selevinnyt niistä -30 asteen pakkasista kun nyt tuntuu jo tuo parikymmentä astettakin niiiiiin hyytävältä. Uuneja on joutunut lämmittämään päivittäin. Tai no, ei välttämättä kai tarviis kun Teemu kuleksii täällä t-paidassa ja minua vaan kylmää. No helpompi niitä on vähän joka päivä lämmittää niin ei tarvitse sitten niin paljoa kerralla lämmitellä. Pysyy sellainen tasainen lämpö.
Ja koska olen julistanut olevani henkeen ja vereen jouluihminen, hankin itselleni tänään jouluihmisen hiukset. Ihan kohtalaisen punaiset näistä tuli=) Aika yllättävän pitkään minä tuota vaaleaa lettiä katsoinkin, tuppaan nimittäin kyllästymään aika äkkiä. Tuoreessa muistissa varmaankin vaan se miten vaikeeta punaisesta on taas muuntautua blondiksi.
Tässäpä kuvia olkkarista. Joulua on ripusteltu sinne tänne. Mahdollisimman paljon yritän joululaulujakin kuunnella. Olen kyllä miettinyt että pitäisikö hankkia sellaiset kuulokkeet että voisin ihan itsekseni kuunnella, Teemu ei välttämättä ihan niin innostunut ole tästä joulumusiikin kuuntelusta. Mutta eipä tuo valitakaan... =) Tässä kuvassa meidän friidut orrella:
Arvontaa olen suunnitellut järjestäväni ihan lähipäivinä. Palkinnot on vaan hakusessa. Tai no jotain ideaa jo on mutta mietitään vielä mitä keksin. Mutta toivon mukaan joulukuun aikana saan väsättyä arvonnan. Pysykäähän kanavalla=)

8 kommenttia:

 1. Sama vika, sitä ihan ihmettelee, miten tämä kämppäpysyy lämpimänä 30 astee pakkasilla, nyt lämmitetään leivaria ja takkaa kerran päivässä ja osa pattereistakin päällä. No ehkä tähän taas tottuu, pikkuhiljaa. Ihanat friidut orrella, hih. Minä yritän pitää tuota musiikkipuolta päällä, kun Ukko on töissä, sillä tähän aikaan vuodesta vielä joululaulukiintiö rajallinen, parin viikon päästä menee jo paremmin :)

  VastaaPoista
 2. Friidut orrella on aikasta ihanat! Ja sama täällä, takka pauhaa joka päivä eikä mulla ainakaan ole koskaan täällä liian lämmin :)

  VastaaPoista
 3. Kyllähän tuo pihalla tuntuu ettei tarkene ollenkaan, mutta villahousuja vaan jalkaan..!! lämmintä kyllä sisällä on meillä .

  Ihanat tontut siellä tikkailla istuksii.

  Punainen tukka on räväkkä. Itsekin värjään tukkaa , milloin on musta, milloin punertava, hih.

  VastaaPoista
 4. Ah ja voi, jaksan ihastella teidän vanhoja(vai uusvanhoja?) huonekaluja! Oiskin ihana, jos jossain postauksessa laajemminkin esittelisit meille teidän aarteita, omia suosikkeja!

  VastaaPoista
 5. Takkaa täälläkin päivittäin lämmitellään että pysyy tasainen lämpö.Eikä kulu sähköä.

  Ihania joulujuttuja olet laitellut.

  Minun pitäis kanssa jotain piristystä laittaa hiuksiin.Olis juhliakin perjantaina tiedossa.

  Friidut on niin upeita.

  VastaaPoista
 6. Onneksi on nyt lauhtumaan päin tuo pakkanen:)
  Takan rätinä ja ritinä on niin kodikas ja ihana lämpö tulee sieltä.
  Ihanat joulu friidut sinulla siellä istuskelemassa:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista jälleen kaikille. Friidut kiittää kehuista, palaute viety eteenpäin=)

  Enia: Meillä on ihan liian vähän vanhoja huonekaluja, mutta toki voin niitäkin esitellä (ja mielellään esittelenkin). Pikkuhiljaa pitää yrittää kaikkia liian uusi uusia vanhalla=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3