torstai 18. marraskuuta 2010

Jotain punaista jo...

Heips jälleen! Tänne tulikin tänään ihan kunnon talvi, lunta tuli kerralla paljon. Toivottavasti nämä lumet nyt on sitä pysyvää mallia, en tykkää loskakeleistä yhtään! Tänään on ollut suuri siivouspäivä=) Joo, joutavalla jottain=) No kun viime viikolla jäi siivoukset tekemättä, kun olin kipeä ja sitten vielä kun on vaihdettu pitkin viikkoa järjestystä, niin tavarat on ollut ihan hujan hajan.
No nyt on sitten siistiä. Tosin taas kerran tuli selväksi se, että samana päivän EI kannata esimerkiks laittaa yläkertaa uuteen uskoon ja sitten vielä siivota koko huusholli. Liian paljon yhdelle päivälle, ainakin vielä työpäivän jälkeen.
Mikä ihme se on tuon yläkerran kanssa että en saa sitä millään mieleisekseni. Oon pyöritellyt niitä tavaroita siellä vaikka miten päin mutta ei vaan satu kohilleen. No aina se paremmaks kuitenkin muuttuu niin eiköhän se joku päivä vielä ole ihan hyvä.
Kaikkea pientä punaista virittelin sitten tänne vihdoinkin. Kuvat on epäselviä mutta menkööt. Jokohan sitä viikonloppuna pääsis tuota pihaakin koristelemaan. Lyhtyjä pitäisi viedä aitalle ja saunalle ja talon kuistiakin vähän tuunata.
Niin ja sit jos vihdoinkin viikonloppuna saisi vaikka luettua nämä kameran käyttöhjeet niin toiveissa olisi vähän selvemmät kuvat=) Hyvää viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Onpa sinulla iso kaunis kataja, kauniissa vanhanaikaisessa ämpärissä.

  Hienosti koristaa tuo punainen sydän.

  VastaaPoista
 2. Kauniita joulun punaisia juttuja jo siellä näkyy.
  Minäkin olen joskus asunut kaksi kerroksisessa talossa ja siivosin aina yhden kerroksen kerrallaan.
  Toivottavasti mieluinen järjestys löytyy yläkertaankin:))
  Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 3. Ihanan pienieä puanisia juttuja olet ripotellut sinne tänne, ne on minusta just sitä joulun väriä kauneimmillaan. Ihana tuo penkin päällä olevan patjaraitainen.

  Lunta tulvillaan , on raikas talvi sää... ihanan paljon lunta tuli eilisen aikana, puutkin on sai oikein lumihunnun päällensä.

  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 4. Nyt tuli kyllä aamu-unen rippeet silmissä paljon kirjoitusvirheitä! sorry.

  VastaaPoista
 5. Ihanasti olet tuon tuijan laittanut tuohon sinkkiämpäriin ja sydän on kuin piste iin päälle muutenkin nuo punaiset huopikkaat on suloiset myös. Kaunista on.

  ja kuule, olen samaa mieltä, kannattaa lukea ohjeet, itsellänikin oli ongelma aluksi, etten oiken osannut kuvata, mutta kun rupesin oikein kattelemaan mitä kaikkee mun kameralla saa,niin sehän olikin ihan hyvä kamera ja nyt saa melko hyvin otettua kuvia...;=)siis lue käyttöohjeet...heh...heh....


  Hyvää viikonloppua sinulle myös.

  VastaaPoista
 6. Kivoja punasia pikku juttuja :) siitä se joulumieli pikkuhiljaa tulee ja kasvaa sitten päivä päivältä :)
  Iloista viikonlopun aikaa....

  VastaaPoista
 7. Niin kaunista.Meille on luvattu -20pakkasta ja lumi ollut jo pidempään maassa.Toivottavasti ei haittaa,kun lisäsin sinut suosikkeihin.

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanista kommenteista ja uusille lukijoille tervetuloa!
  Tottakai saa lisätä suosikkeihin=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3